Min story

Hej och varmt välkommen!

 

Jag heter Malin Winberg och jag jobbar med det som jag brinner för och som jag tycker är riktigt roligt. Det handlar bland annat om uppdrag som moderator, programledare, att leda workshops, föreläsa om entreprenörskap, att våga vara sig själv och att må bra i en stressig vardag. 

 

I grunden är jag utbildad journalist med mångårig erfarenhet av att programleda samt producera allt från direktsändningar till dokumentärer. Mediaproduktion som till exempel podcast, reportage och kreativt content är också något jag jobbar med och brinner för att dela berättelser som sticker ut och berör.

Jag är även engagerad i Passionista, en organisation vars mål är att få unga att förverkliga drömmar, med teknik och digitala verktyg som viktiga förutsättningar. Först i Norrbotten, sedan i hela Sverige. 

Har också en passion för träning och hälsa. Varje vecka leder jag olika gruppträningspass på Inpuls i Luleå. Jag arrangerar även egna event som Boostcamp och instruerar yoga med målet att få fler att må bra och tycka om sig själva och sin kropp. 

2020 lyftes jag fram som en de unga entreprenörer "som uppgraderar Sverige" och fick en plats på 103-listan. Wow! 103-listan är ett initiativ från Företagarna som lyfter unga entreprenörer i hela Sverige och samtidigt inspirerar nya generationer att våga satsa på sina idéer. Väldigt stolt över detta!

2019 blev jag framröstad av folket till Folkets Företagare i Luleå. Ett otroligt fint pris som betyder väldigt mycket för mig. 

Min vision handlar om att ge vidare. Att ge vidare kunskap, inspiration, glädje, reflektion, medmänsklighet, omtanke, empati, engagemang. Varje dag. Mina kärnvärden är mod, engagemang, nytänkande och allas lika värde. 

Modet att våga göra nya saker, tro på mig själv och att driva ett företag där viljan att utvecklas och göra skillnad ständigt tar mig vidare. 

Engagemanget visar sig genom att jag verkligen bryr mig om mina uppdrag, är noggrann och delar med mig av kunskap, erfarenhet och idéer.  

Nytänkandet inspirerar och ger både dig och mig energi, glöd, kreativitet och riktigt bra slutresultat. 

 

Allas lika värde! För mig handlar det lika mycket om jämlikhet som om jämställdhet. Att alla människor är lika värda, oavsett bakgrund, religion, etnicitet, sexualitet, förmågor och kompetens. 

Det här är mina värderingar som leder mig framåt och skapar mening i de uppdrag jag jobbar med. Dom finns där oavsett om det handlar om en peppig prisutdelning, ett spännande panelsamtal, en utbildande workshop eller content på sociala medier. 

Ta gärna en titt på min sida och tveka inte på att höra av dig om du funderar på något! Ett nytt samarbete eller kreativ produktion kan bara behöva en kopp kaffe för att sedan bli verklighet. 

Bästa hälsningar,

Malin 

malinwinberg-1242mindre.jpg