• Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
Luleå, Norrbotten, Sweden

om mig

Hej!

 

Jag heter Malin Winberg, bor i Luleå och kommer från Stockholm. Flyttade till Norrbotten för 10 år sedan för att studera radiojournalistik och har trivts sedan i princip dag ett. 

Det är något med Norrbotten. Människorna, ljuset, årstiderna, tempot. Närheten till naturen. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att jag trivs så bra, och det är väl okej det med. Att inte veta exakt allting. 

Jag har hela tiden utvecklats och utmanats. Både sökt och sett nya möjligheter, oavsett om det handlat om jobb som radiojournalist, 

instruktör för träning eller i privatlivet. 

 

Det vet jag är en bidragande faktor till att jag trivs så bra,

jag är i konstant rörelse och drivs av att lära mig nya saker, testa, pröva, lära och förhoppningsvis göra lite fel för att sedan växa. 

Hur som helst. Välkommen till min sida. Det jag jobbar med är i huvudsak uppdrag som moderator och konferencier samt föreläser om entreprenörskap, kreativitet, att våga vara sig själv och våga följa sina drömmar. Jag gör också en podcast, Drivkraftspodden, som betyder väldigt mycket för mig. 

Något som också är en stor del av mitt liv är träning, gruppträning och att inspirera till rörelseglädje. 

Eftersom jag verkligen gillar att möta andra människor, stå på scen, prata inför folk, träna, dela med mig av kunskap och att få andra att tro på sig själva så känns den röda tråden mellan mina arbetsområden självklar. 

Söker du en kreativ och driven moderator, en inspirerande föreläsare eller workshopledare så har du kommit helt rätt! Några av mina värdeord är personlighet, professionalitet, glädje och engagemang, detta genomsyrar allt jag gör. När du jobbar med mig får du något alldeles extra. Jag vill skapa möten som berör, oavsett om det handlar om en företagsfrukost, ett författarsamtal eller en yogaklass. 

Jag ser framemot att höra från dig! 

Vänliga hälsningar, 

Malin