Boostcamp 2019 närmar sig

Välkommen till en riktig må-bra helg <3


Den 24 - 25 augusti välkomnar jag dig till det första Boostcamp någonsin. En hel helg fylld med goa ingredienser för att du ska få den bästa starten på hösten. Max 10 platser, bara tjejer, funktionell träning, yoga för alla, massor av god mat, värdskap i världsklass, bastubad vid älven, drömverkstad och inspirationsboost deluxe.


Du kan läsa mer om hela eventet genom att klicka här & mejla mig på malin@malinwinberg.se om du har frågor eller vill anmäla dig.


Det finns fortfarande några platser kvar <3


Här vill jag visa massa fina bilder från vårt boende Arthotel Tornedalen.

Precis vid älven. Bara vi där. Egen kock & första parkett mot älven.Förstår du vilken miljö vi kommer vara i? Helt magiskt. SOM jag längtar!!

Hoppas du vill följa med på BOOSTCAMP 2019. :)


Kram

Malin

Framröstad till Folkets Företagare i Luleå 2019

"Personen som tilldelas priset Folkets Företagare har genom sitt företagande gjort skillnad för Luleå och dess invånare. Personen har bidragit till att göra kommunen till en bättre och mer attraktiv plats att leva och verka i. Företagaren har genom sin gärning lämnat ett positivt avtryck som är en förebild för andra företagare att ta efter. Det är folket som nominerar och det är folkets röst som avgör vem som vinner."

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Luleå, Sweden