top of page

Det här kan jag!

Just nu gäller det att våga tänka och göra nytt.


När mina uppdrag för våren nu av- och ombokas i en rask takt så har jag såklart också börjat fundera på vad jag ska göra den här våren. Vi är många företagare som drabbas och det gäller att vi vågar tänka och göra nytt. Hittar nya samarbeten och hjälps åt för att klara oss så bra som möjligt genom denna unika, utmanande och svåra tid.


Det är nästan lite ironiskt. I början på året lanserade jag min nya hemsida och profil med en mycket tydligare inriktning mot uppdrag som moderator, föreläsare och inspiratör. Jag ville koka ner mitt utbud från att jobba med många olika områden och göra mitt erbjudande mycket tydligare.


Nu har situationen ändrats och det gäller snarare att tänka tvärtom. Vidga perspektivet och se all den kompetens och erfarenhet jag har och hur det skulle kunna hjälpa, bidra och inspirera. Vilka nya samarbeten skulle vara aktuella utifrån det?


Jag tänker såhär:


För att göra nya affärer som gynnar fler så vill jag gärna komma i kontakt med dig!


Jag har ett lokalt perspektiv och tänker främst på Norrbotten och Luleå. Kanske kan vi göra en serie på instagram om olika restauranger och mat i sociala medier? Göra besök på olika salonger i landet och hjälpa till med kreativ marknadsföring? Spela in spännande poddar som sprider kunskap och inspiration till era kunder? Efter några dagar av tankeverkstad och att hinna landa lite i situationen så har jag massor av idéer och kreativa tankar. :)


Ibland säger en bild mer än tusen ord, så jag avslutar med denna och ser framemot att höra från dig!


bottom of page