top of page

En ny förälskelse i gruppträning

Varför nyheten Les Mills tone snabbt blivit min nya älskling och vad träningen innebär


Av förklarliga skäl har jag inte hunnit uppdatera bloggen den senaste veckan enligt min egen ambitiösa produktionsplanering: ett utbildande/informerande typ av inlägg på tisdagar och en krönika på fredagar. Förhoppningsvis har jag redan fått några besvikna läsare som saknat mina inlägg, till dig säger jag förlåt och lovar att bättra mig. :)


Orsaken? Jag har prioriterat min bästa vän Malin som gifte sig i helgen, plus att jag jobbat otroligt, med extra betoning på otroligt, tidiga morgnar på radion i Luleå. Att gå upp 04.00 är en mycket tuffare uppgift än vad jag räknat med. Puh! Man är ju som en zombie trots att man slutar vid kl 12.00.


Nåväl, den här veckan vill jag berätta om ett helt nytt gruppträningsprogram som heter Les Mills TONE. Det är ett helt fantastiskt program och trots att jag var helt slutkörd efter jobbet i måndags så gav just det här passet mig all energi jag behövde för att känna mig inspirerad, energisk och motiverad. Jag var så lycklig från topp till tå - att jag bara måste dela med mig.


Helt dyngsur i svett efter LM TONE <3
Vad är då Les Mills TONE?

Det är ungefär som det låter. Du tonar hela kroppen, från topp till tå. Tränar din kondition, koordination, styrka, balans, rörlighet och koncentration. Musiken är så grym - poppig, peppig, sprudlande och stark. Hela kroppen får verkligen en rejäl utmaning och det extra fina är att vi som instruktörer har möjligheten att skräddarsy passen så att det passar just den grupp och den person man har framför sig.


Vi instruktörer har fått friheten att presentera olika alternativ på rörelserna så att du kan hitta den nivå som utmanar just dig, just idag.


Det här inspirerar mig jättemycket. Att arbeta med gruppen du har framför dig och verkligen få dem att känna sig så framgångsrika som möjligt i sin träning. Det handlar om glädje och gruppträningseffekten. Samtidigt behöver vi våga utmana och vara obekväma. Vi blir bra på det vi gör och för att få en progression i träningen måste vi också fortsätta att utmana oss.


Utöver uppvärmning består programmet av cardio, styrka med band och viktplattor samt core. Upplägget på klasserna kan variera - ett pass kan bestå av två toppar med cardio varvat med styrka där emellan och det kan också vara ett varv med cardio som följs av ett styrkeblock. Hörde jag ett WOW?!


LM TONE ger tredimensionella resultat!

När jag kör Les Mills TONE 1-2 gånger i veckan så känner jag skillnaden. Jag känner mig starkare i rotationer och i rörelser som sker på diagonalen, alltså inte bara rakt framåt eller rakt bakåt. Jag känner mig stabilare och att jag har bättre kontroll på höfterna. Stark hela vägen inifrån och ut.


Les Mills TONE är ett sprillans nytt program på marknaden, vi är bara på release nummer 02 och jag är så glad att vara med på den här resan. Som instruktör bör du också ta chansen, gå en grundutbildning och enjoy the ride!


Till dig som är deltagare säger jag bara: Varmt välkommen till en ny träningsrutin i vardagen!

LM TONE är ett nytt pass att boka in i din vecko-rutin! Det här är ett pass som ger så mycket energi att man till och med klarar av att gå upp klockan 04.00, sända direktsänd radio i 3,5 timme & sedan producera lite mer radio - för att sen gå hem och ladda för att få träna igen. Visst låter det grymt?! :)Vill du komma och pröva Les Mills TONE hos oss på Inpuls? Hör av dig till mig så ordnar jag det på en gång.


Jag ser fram emot att göra Les Mills TONE till ett av våra populäraste pass på Inpuls i Luleå, och att vara del i programmets utveckling såväl nationellt som internationellt. NU KÖR VI!


Hänger du med? :)


Vi ses på gymet!


Kramar,


Malin

Senaste inlägg

Visa alla

Folkets företagare

Nominerad till Folkets Företagare på Luleå Business Awards 2019 Rösta på folkets företagre här Alltså WOW!! <3 Det känns så otroligt fint och stort att ha blivit nominerad till Folkets Företagare 2019

Comments


bottom of page