top of page

Förnyarna som uppgraderar Sverige

Utvald till 103-listan - en topplista med inspirerande, nytänkande företag där någon av grundarna är max 30 år.


103-listan är ett initiativ för att lyfta unga entreprenörer i hela Sverige och samtidigt inspirera nya generationer att våga satsa på sina idéer - och bredda bilden av hur en entreprenör ser ut & vem som kan vara entreprenör. Företagarna och Almi samlar Sveriges just nu mest spännande företag som drivs av spännande unga entreprenörer. Listan publiceras för femte året i rad och syftet med listan är att lyfta fram förebilder som tack vare sitt entreprenörskap bidrar till utveckling, mångfald och välfärd.
När skribenten Malin Sund ringde mig och berättade att hon ville ha med mig på listan - och att jag också blivit utvald som en av de sex personer som de vill lyfta fram lite extra - så trodde jag knappt på vad hon sa. Jag?! Bland alla dessa innovatörer, uppfinnare och samhällsentreprenörer.


Jag är så otroligt stolt över att vara med på listan med 103 unga idéer som uppgraderar Sverige!Listan, tidningen och artikeln släpptes den 3e september och jag är helt överväldigad av all fantastisk respons! Så mycket fina ord, hälsningar och kommentarer. Varenda ord betyder så mycket och det ger mig kraft, driv och inspiration! Tusen tack!


Stor kram

Malin


Comentarios


bottom of page