top of page

Folkets företagare

Nominerad till Folkets Företagare på Luleå Business Awards 2019Alltså WOW!! <3 Det känns så otroligt fint och stort att ha blivit nominerad till Folkets Företagare 2019 på Luleå Business Awards, vilket är Luleå Näringslivs stora gala där man hyllar näringslivet och företagare i kommunen. Flertalet priser delas ut och Folkets Företagare är ett helt nytt pris för i år.


Först fick folket, alltså Luleå-borna, nominera olika kandidater som de tycker lever upp till följande motivering:


Folkets företagare

”Folkets företagare ska ha gjort skillnad genom ett företagande som bidragit till att göra kommunen till en bättre och mer attraktiv plats att leva och verka i. Företagaren har genom sin gärning lämnat ett positivt avtryck som är en förebild för andra företagare att ta efter.”

Röstningen pågår till och med den 13 oktober. Vinnaren presenteras på Gala Night i Luleå den 18 oktober."


När Elin Emborg på Norrbottens Media ringde mig och berättade att jag hade blivit nominerad fattade jag först inte riktigt vad hon menade. Jag hade verkligen inte väntat mig detta och alla känslor bara bubblade i hela kroppen. Det känns SÅ mycket, att jag i mitt företag och genom att våga vara mer mig själv lyckats göra ett sådant avtryck och intryck på bara ett år. Det betyder såklart jättemycket att få det erkännandet, att det jag gör syns och uppskattas av andra. När det här sedan blev officiellt för ett par dagar sedan blev det en ytterligare känslovåg. Tusen tack för all fin respons, hejjarrop, emojis, kommentarer och värmande ord. Hade svårt att slita mig från sociala medier den dagen. Ni är fantastiska. <3Det som händer nu är att det är upp till folket, alltså upp till dig, att rösta på den de tycker borde bli Folkets Företagare 2019.Röstningen är öppen till och med den 13e oktober och vinnaren avslöjas sedan på Luleå Business Evening fredagen den 18e oktober.


Stora kramar och tusen tusen tack. Vill du se min spontana reaktion direkt efter att jag fick veta om nomineringen kan du kolla in den här videon som jag publicerade på min instagram. Det går inte att riktigt hålla emot känslorna. Tusen tack igen. Tack. <3


/Malin <3

Comments


bottom of page