top of page

Krönikör i tidningen extra

Den enda som har ansvaret för att du ska utvecklas är du själv.


När jag flyttade till Piteå för snart 10 år sedan för att utbilda mig till radiojournalist, så var det inte bara för att jag lyssnade mycket på radio och tyckte det verkade som ett roligt jobb. Jag har länge haft ett intresse för att skriva och när perioden av att vilja bli delfinskötare och/eller veterinär gick över, minns jag väl att jag ville bli journalist.


I och med att jag blev radiojournalist har jag fått lägga det skrivande språket lite på hyllan. Därför känns det nu extra roligt att vara en av Norrbottens Affärer & Tidningen Extras nya krönikörer.

Det är också väldigt pirrigt att det jag skriver, mina ord, trycks i 56.000 exemplar och delas ut till både hushåll & företag i hela Luleå. Whaa!!!

Idag släpptes min första krönika på temat inspiration, ett ord som lovar mycket men som inte alltid lever upp till förväntningarna eller hur? Hur många gånger har du känt dig understimulerad på jobbet? Hur många gånger har du upplevt att du har brist på idéer, kreativitet och inspiration?


Låt oss nu vara helt ärliga, för visst är det då mycket lättare att skylla på en chef, en annan kollega, någon kompis eller till och med en familjemedlem? MEN! Den enda som faktiskt är ansvarig för att du ska känna dig inspirerad och få möjligheten att utvecklas är du själv.


Läs gärna min första tryckta krönika "Vi behöver mer inspiration i livet!".

Jag kommer skriva en krönika i månaden på teman som berör mig. Ledarskap, träning, motivation, företagande, att vara ung & driven kvinna och att inte be om ursäkt för den man är. Min målsättning är att du ska bli berörd, underhållen, utbildad och kanske till och med irriterad. Vi behöver ju inte alltid hålla med varandra om allt, eller hur?


Det är när vi skapar diskussion som vi kommer på nya lösningar och utvecklas framåt, tillsammans.


Kram,

Malin


Foto: Norrbottens Media/Sabina Nilsson.

Opmerkingen


bottom of page