top of page

Nytt föreläsningskoncept med fokus motivation och yoga


Don't skip your savasana.

Några ord och praktiska verktyg om motivation, återhämtning & att må bra när allt är upp och ner. Plus en yogaklass såklart.

 

Klockan är exakt 14.43 tisdagen den 12e maj och för drygt 30 minuter sedan fick jag en idé om ett nytt föreläsningskoncept. Istället för att vända och vrida på idén flera tusen varv så kör jag bara!


Väldigt kortfattat handlar det om: kortare föreläsning + yoga efter behov & önskemål. Online och live.


Längden på föreläsningen och yogaklassen kan självklart anpassas efter önskeål, men jag tänker mig att det räcker med några väl valda ord i föreläsningen. Kärnfullt och med konkreta tips på hur jag själv jobbar med motivation och mående just nu. Det är lite av en berg-och-dal bana och jag har förstått att jag inte är ensam. Det är många som kämpar med motivation i vardagen, på jobbet, att hitta strategier för att må bra i den nya digitala jobba-hemma strukturen och så vidare.


Återhämtning och tiden till reflektion är viktigare än någonsin just nu. Att våga lyssna inåt och hitta sin inre motivation och kraft för framtiden. "Don't skip your savasana" är ett mantra jag har med mig från en av mina förebilder inom yogan. Savasana är en totalt avslappnade position i yogan som hjälper till att lugna tankarna och motverkar stress. Kan lindra huvudvärk, trötthet och besvär att sova. Du ligger på golvet, på rygg, gärna med en filt/varmare kläder och bara slappnar av. Känner andetaget, lugnet som sprider sig i kroppen. Allt är okej.


Förslag på upplägg:


  • Föreläsning 15-20 minuter

  • Yoga 30-60 minuter (beroende på önskemål)


Mejla till malin@malinwinberg.se eller ring 0730 63 26 16

om det låter intressant, vill veta mer om praktiskt upplägg + pris.


Yogan anpassas helt och hållet efter deltagarna. Jag instruerar nybörjaryoga varje vecka på Inpuls i Luleå och är van att justera mina klasser upp & ner så att alla känner sig välkomna och inkluderade. Min yogafilosofi handlar mycket om att tillåta alla att upptäcka yogan på sina villkor och hitta det som yogan kan tillföra för just dig just nu. Ibland är det svåraste att bara ligga still, ibland längtar man efter en mer fysisk yoga och ibland är det dom där stärkande rörelserna för core som gör att man mår bättre efter tiden på mattan.


Yogan har lärt mig att bli bättre kompis både med min kropp och mina tankar, öva upp mitt tålamod, sänka stressen och öka mitt välmående.

Don't skip your savasana. Nu kör vi! <3


Kram,

MalinComments


bottom of page