top of page

Snälla uppmaningar fram till jul

Årets julklapp: Friends Snällkalender!


I slutet på november skickade jag ut massor av Snällkalendrar till de jag har jobbat med under året. Friends Snällkalender gör världen lite gladare och uppmuntrar till en snäll handling om dagen fram till jul. Jag såg kalendern av en slump på stan och tänkte att det skulle bli en fantastisk kedjereaktion om kollegor och medmänniskor hela vägen upp till Kiruna varje dag ansträngde sig lite extra för att skapa en snäll och god jul.


Imorse fick jag veta att kalendern gjort stor skillnad för medarbetarna på ett av de företag jag jobbat med. Kalendern blev snabbt en snackis bland annat på deras julfest och flera kollegor har ansträngt sig för att visa uppskattning och ge beröm till varandra. Så häftigt, det gav mig gåshud att höra! Ett annat företag lägger ut dagens snälla uppmaning i deras intranät så att alla kan läsa, oavsett om man jobbar på det lokala kontoret eller inte. Förstår ni hur otroligt grymt det här är!! :)


Ett axplock av några som fått Snällkalendern och som är med och bidrar till en snällare jul.


"Små, goda gärningar kan göra stor skillnad. De kan få någon att känna sig sedd, vara starten på en ny vänskap eller till och med bryta ett utanförskap. Tillsammans kan vi göra skillnad." - Friends


Jag lägger ut dagens snälla uppmaning på min instastory varje morgon, om ni vill följa med de sista dagarna fram till jul! :)


Kram

Malin

Komentáře


bottom of page