top of page

Sommaravslutning med föreläsning & träning

Torne-lainioälvskampen avrundade vårterminen 2019


Nu har jag nyss kommit hem efter att ha gästat Torne-Lainioälvskampen där jag hållit en föreläsning, dansat aerobic och kört funktionell styrka. Som alltid älskar jag att vara ute på resande fot i Norrbotten, se den magiska naturen och de oändliga vyerna som väntar runt varje hörn. Tycker också att det är väldigt mysigt att åka igenom alla byar och orter som man aldrig annars hade passerat.


Hur som, jag föreläste om att ha ett hållbart mindset när det kommer till träning. Inspirera fler att få in mer rörelse i vardagen, utan krav på prestation och utan dåligt samvete. Mer fokus på glädje och feeling! Det var en helt ny föreläsning som jag alltså höll för första gången, och det kändes bra. Jag är laddad att utveckla innehållet ännu mer, vässa det och bli tryggare med det jag vill förmedla. Men så är det ju alltid, oavsett om det är ett helt nytt spinningpass som jag kör för allra första gången eller en föreläsning: hur mycket jag än övar så måste det få växa fram, utvecklas & vässas till med den feedback, erfarenheter och insikter jag får när det väl är "showtime".


Eftersom att solen var helt strålande bestämde vi oss också för att dansa aerobic och träna funktionell styrka utomhus med blå himmel som tak. Helt underbart!


Vi bodde en natt på Lapland Guesthouse där vi åt en suverän trerättersmiddag, badade bastu och badtunna precis vid älven. Kan varmt rekommendera en visit hos dem. :)


På vägen hem från Kangos stannade vi till på lite olika smultronställen som vi passerade. Precis innan Masugnsbyn finns ett naturreservat där man kan parkera för en fika-rast, ta massor av trappor ner och komma fram till en väldigt vacker grönskande Norrbottnisk "djungel".


Sedan passerade vi en skylt som sa att det var en badstrand åt höger så vi svängde av och hips vips hamnade vi vid en gullig liten "utomhuspool" som hette Tolkibadet.Sista stoppet på vår spontana smultronställe-hemresa från Junosuando till Luleå blev Skrövbron Sommarcafé där vi tog en lättare lunch & en kopp kaffe.


Och nu närmar sig klockan 20.00, det är fredagkväll den 12:e juli och jag har SOMMARLOV!!


Det känns helt ärligt lite konstigt och fortfarande aningen rastlöst, nog för att de senaste veckorna varit präglade av nedvarvning och mindre jobb jämfört med resten av våren, men nu är det helt tomt i kalendern i drygt tre veckor och sedan smyger det sakta igång i början på augusti.


Jag har alltså semester min första sommar som egenföretagare och känner (rent ekonomiskt) att det är helt lugnt att njuta av lata dagar utan oro. Så jag hoppas att hjärnan kan varva ner de närmaste dagarna så att jag kan njuta av ledigheten och ladda batterierna till max. Vad är ditt bästa tips för att varva ner när semestern börjat? :) Dela gärna!


Nu börjar sommarlovet!


Kramar

Malin

Comentarios


bottom of page