top of page

Stort grattis Tjejjouren i Luleå!

Mottagare av insamlingen En god handling våren 2020.


Efter en intensiv period med lanseringen av En god handling, att hålla koll på insamlingen och skicka iväg alla fina kassar till sina nya ägare så är det nu klart!


Tillsammans lyckades vi samla in hela 7055 kronor! Ni skickade in massor av fantastiska nomineringar och med en liten jury valdes sedan fyra alternativ ut som ni fick rösta på.


När rösterna var räknade stod det klart att Tjejjouren i Luleå kammat hem flest röster. Hurra och stort grattis!!Tjejjouren i Luleå är en ideell förening som jobbar gratis för att stötta och stärka unga tjejer. Alla som identifierar sig som tjej kan kontakta en tjejjour för stöd eller pepp.

När jag pratade med Kigge Fasth, ordförande för föreningen i Luleå, och gratulerade så blev hon superglad. Det är ideella krafter som bidrar till att Tjejjouren kan bedriva sin verksamhet och vår insamling innebär att dom till exempel kan bjuda sin personal på en god middag på stan eller liknande, göra något tillsammans för att visa uppskattning och ge tillbaka till dom som ställer upp ideellt i vått och torrt. Den goda handlingen fortsätter alltså om dom väljer att lägga delar av vår insamling hos någon lokal företagare i restaurangbranschen! Win-win-win-win. :)Jag är så otroligt glad för allt engagemang från er!


Tack till alla som bidragit till insamlingen och som delat, peppat, röstat och hejat på. Det här är en fras som används frekvent just nu men det är inte mindre sant för det: tillsammans kan vi verkligen göra skillnad!


Stora kramar & tack för den här gången,

Malin


Comentários


bottom of page