top of page

Välkommen: drivkraftspodden

Nu har podcasten äntligen fått ett namn

Efter flera dagar utan ordentlig sömn föll bitarna plötsligt på plats. Min hjärna kunde inte stänga av, kreativiteten och inspirationen malde på i 180 km/h. Nya idéer dök upp så fort jag försökte ta några djupa andetag och komma till ro i sömnen. Nix, det gick bara inte. Ibland kan man vilja göra något enkelt så svårt, krångla till det i onödan. Hitta flashiga och smarta namn på ett program, när man egentligen kanske gör bäst i att hålla det enkelt och tydligt.


Så till slut landade jag i ett sådant rakt och tydligt namn, låt mig stolt presentera:När jag väl hade bestämt namnet var det som att hjärnan fick en kort paus för återhämtning. Några nätters bra sömn genererade nästa kreativa svep. Förslag på gäster! Jag älskar verkligen sociala medier för sådana här ändamål. Jag slängde ut frågan "Vem vill du höra som gäst i Drivkraftspodden med Malin Winberg" på min instagram och på en dag fick jag närmare 50 unika, spännande och roliga förslag. Tack till alla som hjälpt till! Kommer ni på fler förslag, skriv till mig direkt. Antingen på insta eller via mejl.


Nu är de första intervjuerna bokade, jag spelar in första avsnittet nu på tisdag och sedan dröjer det kanske två veckor innan det finns att lyssna på där poddar finns. Det är en administrativ process som till en början tar lite tid att fixa innan distribuering av programmen flyter.


Jag är så otroligt glad för detta och hoppas verkligen att du längtar efter att lyssna på Drivkraftspodden! Ha en fin helg så hörs vi snart igen.


Kram,

Malin

Comments


bottom of page