top of page

Välkommen till bloggen 2.0

Något som kännetecknar mig är att jag får en idé och sedan kör jag utan att tänka igenom tre, fyra steg längre fram. Så var det när jag satt uppe till tre på natten för att skapa den här hemsidan, och så var det när jag i samma veva tänkte att jag vill börja blogga.


Att "bara börja blogga" var mycket svårare och framförallt mer oinspirerande än jag trodde. Varför skulle någon ens bry sig och läsa vad jag gör om dagarna?


Efter att ha publicerat ett par inlägg som mer stressade mig än gav mig en känsla av att jag delade något värdefullt och unikt med dig som läsare så stängde jag ner "skiten".Funderade länge och väl, kanske det här med att blogga inte är något för mig.

Diskuterade med en god vän Sanna som är proffs på varumärken och marknadsföring. Tillsammans kom vi fram till att man kan ju använda en blogg på många olika sätt. Det behöver inte vara en ren livsstils-blogg där du följer mitt liv i Norrland, det kan vara så mycket mer.


Jag brinner för att dela med mig av kunskap, reflektioner och analyser. Allt ifrån att utbilda inom träning och hälsa till att diskutera hur man gör för att vara en bra programledare. Ja, vad är ens en "bra" programledare? Ett oändligt ämne som jag kan diskutera i timmar. Bara där har jag material för 100-tals blogginlägg, men det skulle bli lite tjatigt så jag lovar att skriva om flera olika ämnen som både berör och upprör mig. Träning, hälsa, att stå på scen, företagande, motivation, inspiration, glädje, frustration, nervositet, forskning, anatomi, kläder, mat, återhämtning, balans, struktur med mera.


Jag vill att du ska få ut något av att läsa mina inlägg. Lära dig något, få en tankeställare, reflektera. Få enkla tips och trix du enkelt kan testa i din vardag, och dela med dig till andra nära och kära.


Jag vill ha en dialog med dig som läser. Vill att du ska kommentera, ställa frågor, höra av dig med vad just du funderar på. Vad vill just DU läsa om? Vi behöver inte hålla med varandra om allt, tänk vad tråkigt det vore - det är ju när man inte håller med varandra som man diskuterar, byter erfarenheter och utvecklas.


Jag har alltid tyckt om att skriva. När jag var liten ville jag bli delfinskötare och sedan veterinär (vilket är lite ironiskt med tanke på att jag är pälsallergiker) och sedan kom det:

jag ville bli journalist för att jag tyckte om att skriva. Journalist blev jag, en radiojournalist och även om skrivandet finns med dagligen så är det inte på samma sätt det skrivna ordet som står i fokus.


Det gör det nu.


Varje tisdag kommer jag att publicera ett inlägg med något slags fokus på att utbilda och dela kunskap. På fredagar släpps veckans Krönika, där jag skriver mer fritt, egna reflektioner och analyser, knyter an till något aktuellt som jag hört eller sett eller känt i veckan.


Dessutom är jag stolt över att vara sponsrad av Peak Performance i Luleå och vårt samarbete innebär en massa roliga och spännande grejer som jag också kommer att dela med mig av. Allt från mina favoriter från de nya kollektionerna till VIP-event och tävlingar. Så kul!


Så, det är med stor glädje och en gnutta nervositet som jag nu hälsar dig på riktigt välkommen till min nya blogg. Jag hoppas du ska trivas, lära dig något, skratta, kanske bli lite förbannad någon gång och framförallt känna att det är värt för dig att lägga ner några minuter på att läsa mina texter.


Nu kör vi!


Kram

Malin

Comentarios


bottom of page