top of page

Vårens nyheter

Peak Performance vårkollektion är helt magisk!Som många av er vet så samarbetar jag med Peak Performance i Luleå och nu har det äntligen kommit in MASSOR av toksnygga nyheter i butiken. Det här samarbetet betyder verkligen så mycket för mig, jag är tacksam och stolt över att få jobba med ett starkt internationellt varumärke, och de grymma människor som jobbar på Peak i Luleå.


För mig handlar Peak Performance om kvalitet, hållbarhet & funktion. Jag älskar också Urban-kollektionen som bjuder på en stilren look med inslag av trendig lekfullhet.

Perfekt för mina uppdrag som moderator, föreläsare och poddproducent.


På Norrbotten Media Week förra veckan stod jag på scen som moderator & hade på mig ett helt magiskt olivgrönt/militärgrönt set, OMG byxa & skjorta, här på bild med Ishtar Touailat, innovationschef på Tieto.Idag tänkte jag däremot dela med mig av några av mina träningsfavoriter. Alla plagg hittar du i Luleå-butiken i Strand Galleria. Finns inte rätt storlek inne så hjälper den grymma personalen dig att enkelt beställa in till butik! <3 Hör gärna av dig om du funderar över något.Revel löpartights i svart och mönstrat är höga i midjan och har en praktiskt mobilficka på ena sidan vid benet. Grymma för träning på gymmet och löpningen! Fremont mönstrad träningsjacka, en tunn träningsjacka med "mudd" längst ner på armen där du får in tummen så att det blir som en halv vante, om du förstår vad jag menar. Skön & praktisk detalj!

Den har också luva, men det såg så muppigt ut på bilden att vika upp luvan haha. ;) Här ser du också Revel mönstrat linne och även ett svart linne Go löpartopp som är lite lösare i modellen, så snyggt.Funktions t-shirts i ett mjukt och luftigt material, lite små i storleken så ta gärna en storlek större än du brukar ha. Jag har M i dessa t-shirts, då sitter de skönt och avslappnat.
Här är också två av mina ABSOLUTA favorit plagg just nu. My randig tröja, en oversize tröja i bomull och starka fina färger. Perfekt med raka byxor, längtar tills man kan ha sneakers till. Här ser du även en cool svart tröja, Women Tech Club Crew Neck, även den lite oversize modell, med tryck längs ärmen. I våras köpte jag en exakt likadan i orange och nu har den här favoriten alltså kommit tillbaka - i svart och rött! SÅ SNYGG.


Alla plagg finns i Peak Performance butiken i Luleå! Hoppas du hittar något fint till våren. :)


Kram & trevlig helg


/Malin

Comments


bottom of page