top of page

Var med och gör en god handling!

Stötta ett välgörande ändamål och bidra till att vi gör fler goda handlingar.


Kortfattat så går det till såhär:

  • Du vill vara med i en insamling för ett lokalt välgörande ändamål & göra en god handling.

  • Mejla mig på malin@malinwinberg.se .

  • Swisha valfritt belopp till företagskonto 123 524 78 61. Märk med: en god handling. Du får en snygg och slitstark kasse som tack! <3

  • All vinst går till ett lokalt ändamål som vi tillsammans röstar fram baserat på era nomineringar!

Du gör en god handling, du får en kasse för att kunna fortsätta göra goda handlingar framöver och tillsammans gör vi en riktigt god handling!


Win-win-win-win-win eller vad tycker du? :) Mer detaljerad info finns lite längre ner!Hur gick det här till?


Plastskatten! Plötsligt var den verklighet och jag fick en idé när vi var och handlade mat. Jag såg att plastpåsarna kostar rejält numera och tänkte: tänk om jag hade en snygg och funktionell kasse att handla med?


Samtidigt pågår coronakrisen och det är så många som drabbas. Initiativ som Local Hero för att stötta det lokala näringslivet har blivit en nationell satsning och det är så många som gör allt man kan för att stötta.


Tänk om man kan kombinera dessa tankar och idéer och göra något både roligt och meningsfull? En god handling, helt enkelt!

Efter samtal med Caroline Wallgren som är VD för Profilbutiken i Luleå så blev idén verklighet och nu får vi ÄNTLIGEN lansera detta till er!Det är busenkelt och går till såhär:


Steg 1: Du känner YES och vill vara med och göra en god handling!


Steg 2: Mejla till malin@malinwinberg.se med namn + adress. Skriv om du vill ha kassen skickad eller om du vill hämta i centrala Luleå.


Steg 3: Swisha VALFRITT belopp, det du vill och kan bidra med, till mitt företagskonto: 123 524 78 61. Märk med: en god handling.

All vinst kommer att gå raka spåret till ett välgörande och lokalt ändamål!


Steg 4: om du vill får du gärna nominera vad/vem/vilka du tycker att vår insamling ska gå till. Några som kämpat extra hårt under Corona eller som behöver extra uppskattning just nu! Inget är för stort eller för litet, alla förslag är bra. :)Som tack får du den här fina kassen!


Det finns totalt 50 stycken kassar, eller ja - 48 stycken är kvar nu. ;) När alla kassar börjar ta slut så tar jag fram 2-3 finalister bland era nomineringar som ni sedan får rösta på. Sedan bestämmer vi tillsammans vart vår insamling landar!


Bra för dig, för miljön, för näringslivet och bra för att visa att vi kan göra bra saker för och med varandra. Allting räknas. :)


Psst!

Vi har valt produkter med omsorg för att det både ska vara slitstarkt, funktionellt och vara av bra kvalitet. Kassen består av 100 % ekologisk bomull och rymmer supermycket. Minst 12 mjölkpaket! Långa bekväma handtag som är lätta att ha över axeln.


Kassen rymmer också två handdukar, en korsordstidning, en bok, en målarbok, ett set med pennor, en kortlek, två tennisbollar, en solkräm, en liten handdes, solglasögon, en vattenflaska, en termos med kaffe, en kaffekopp, en keps och två sittunderlag. Bara så du får lite inspiration och förstår hur mycket den faktiskt rymmer. ;)


Först till kvarn. Nu kör vi! :)


Kram

Malin

Comments


bottom of page