Vi behöver en ny digital revolution!

Kontrollerar du tekniken eller kontrollerar tekniken dig?


Vi behöver en ny digital revolution. En revolution som gör att vi kan leva sida vid sida med den digitala utvecklingen, öppna dörrarna för de möjligheter som tekniken skapar och samtidigt må bra.


Precis så börjar min senaste krönika i Tidningen Extra och Kuriren. Jag har nyligen lusläst Anders Hansens nya bok "Skärmhjärnan" och har så mycket tankar, funderingar och reflektioner i huvudet över mitt eget digitala beteende. Hur påverkas vi egentligen av den digitala utvecklingen?


Det är temat på min senaste krönika och du hittar den här.

Läs krönikan, sen läser du boken, sen börjar du på riktigt att reflektera och sedan diskutera med dina kompisar och kollegor! Hur påverkas du av all skärmtid? Av alla timmar fyllda med snabba intryck och information? Hur bra är du på att koncentrera dig och lära dig något nytt? Hur är det med sömnen, stressen, oron, självkänslan och självförtroendet? Mobilen påverkar oss mer än vi tror och det är så viktigt att vi pratar om det här.


Gör det NU och skriv till mig sen, jag är så nyfiken på att höra vad du tycker och tänker om detta!


Kram

Malin


Framröstad till Folkets Företagare i Luleå 2019

"Personen som tilldelas priset Folkets Företagare har genom sitt företagande gjort skillnad för Luleå och dess invånare. Personen har bidragit till att göra kommunen till en bättre och mer attraktiv plats att leva och verka i. Företagaren har genom sin gärning lämnat ett positivt avtryck som är en förebild för andra företagare att ta efter. Det är folket som nominerar och det är folkets röst som avgör vem som vinner."

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Luleå, Sweden