top of page

Boostcamp 

entrepreneur edition

Nya datum kommer.

Boostcamp Entrepreneur Edition är ett event för kvinnliga företagare och entreprenörer i Norrbotten som längtar efter en boost, en nytändning, nya intryck och nya tankar. Som vill utveckla sig själv, sitt företag och få ny inspiration inför hösten.

Alla kvinnliga företagare och entreprenörer i Norrbotten är välkomna, oavsett bransch, om du har drivit företag i ett år, 20 år, har anställda eller är egenföretagare.

Tillsammans jobbar vi med olika frågor och uppgifter, delvis baserat på dina specifika behov och önskemål. Vilka utmaningar står du inför just nu? Vad har varit svårast under den här senaste tiden? Vad ser du för nya möjligheter framåt? Hur kan ni tillsammans hitta nya samarbeten?

Kombinationen av meningsfulla reflektionsövningar, träning och yoga, återhämtning, god och hälsosam mat baserad på lokala råvaror och fantastiskt värdskap på Arthotel Tornedalen precis vid Torneälv, har blivit en succé för de kvinnor som hittills deltagit.

Det handlar också om att stärka varandra som kvinnliga företagare och ledare. Det behövs fler tjejer och kvinnor som både leder och startar företag, där du som deltagare är en viktig förebild och inspiratör för kommande generationer. 

Boostcamp Entrepreneur Edition är ett unikt event för företagare och entreprenörer i Norrbotten som längtar efter en boost, en nytändning, nya intryck och nya tankar.

Finns endast 8 platser per event.

För kvinnliga företagare och entreprenörer i hela Norrbotten. 

 

Varmt välkomna hälsar Malin & Gunhild!

Boostcamp Entrepreneur Edition görs med stöd från Längmanska Företagarfonden. 

När och var

Nya datum kommer!

Var: Arthotel Tornedalen, Risudden, precis vid Torne älv.

Det här ingår i Boostcamp Entrepreneur Edition: 

 

 • 2 nätter på Arthotel Tornedalen, ett att världens främsta konsthotell (del i dubbelrum) 

 • 2 luncher

 • 2 middagar

 • 2 frukostar

 • Fika, mellis och kaffe

 • Yogaklasser precis vid älven

 • Boostande träningspass

 • Kreativ workshop med fokus på erbjudande, tjänster, nuläge, utmaningar, möjligheter, drömmar mål och visioner. Styrs också efter deltagarnas behov & önskemål

 • Reflektionsövningar med fokus work-life-balance

 • Dagsutflykt i närheten

 • Obegränsat med bastubad

 • Tid att bara vara 

 • Och såklart ett värdefullt nätverk med andra företagare och entreprenörer från olika branscher i Norrbotten.

Vid anmälan betalas en handpenning på 25 %. Slutfaktura skickas sedan senast två veckor innan eventet. 

Anmälan är bindande och återbetalning sker annars endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid avbokning senare än två veckor innan eventet sker ingen återbetalning alls. 

Vid färre än 6 anmälda deltagare ställs eventet in. 

All träning och yoga anpassas efter gruppen. 

Varför ett Boostcamp för kvinnliga
entreprenörer & företagare i Norrbotten?

Boostcamp är ett redan etablerat event och koncept med syftet att stärka andra kvinnor. Kombinationen av meningsfulla reflektionsövningar, träning och yoga, återhämtning, god och hälsosam mat baserad på lokala råvaror och fantastiskt värdskap på Arthotel Tornedalen precis vid Torneälv, har blivit en succé för de kvinnor som hittills deltagit.  

 

Nu tar vi det här konceptet och anpassar det för kvinnliga företagare och entreprenörer i Norrbotten! 

 

I spåren av covid-19 finns en stark längtan efter att ses på riktigt, bygga nya nätverk och att tillsammans diskutera möjligheter för framtiden. 

 

Boostcamp för kvinnliga småföretagare, entreprenörer och egenföretagare välkomnar dig som vill inspireras, diskutera och utveckla ditt företag och ledarskap. 

 

Alla kvinnliga företagare och entreprenörer är välkomna, oavsett bransch eller erfarenhet. Lärandet och inspirationen sker i dessa bransch överskridande möten. Du är välkommen oavsett om du drivit bolag ett år eller har 20 års erfarenhet. 

Tillsammans jobbar vi med olika frågor och uppgifter, delvis baserat på dina specifika behov och önskemål. Vilka utmaningar står du inför just nu? Vad har varit svårast under den här senaste tiden? Vad ser du för nya möjligheter framåt? Hur kan ni företagare i rummet hitta nya samarbeten och hjälpa varandra?

Det handlar också om att stärka varandra som kvinnliga företagare och ledare. Det behövs fler tjejer och kvinnor som både leder och startar företag, där du som deltagare är en viktig förebild och inspiratör för kommande generationer. 

Boostcamp Entrepreneur Edition är en exklusiv möjlighet för företagare och entreprenörer som längtar efter en boost, en nytändning, nya intryck och nya tankar.

 

Denna första omgång blir ett pilotprojekt för att sedan kunna satsa långsiktigt på återkommande event och också bygga nätverk med fler kvinnliga företagare i hela länet. 

Det enda vi önskar i utbyte mot ditt deltagande är att du tar dig tid och ger oss bra feedback för fortsatt utvecklande! <3 

Eventet görs med stöd från Längmanska Företagarfonden, vilket innebär att vi kan erbjuda ett väldigt förmånligt pris.

bottom of page