Föreläsningar

Jag vill ge vidare och med mina ord påverka andra. Bidra till eftertanke och reflektion, inspirera, väcka drömmar till liv och få fler att våga mer i livet. Få dig att känna dig sedd oavsett om det är 5 eller 500 personer i publiken. Då känner jag att jag gjort ett riktigt bra jobb som föreläsare! 

Alla föreläsningar anpassas efter era önskemål och behov. 

Min story

En inspirationsföreläsning där jag berättar om min väg fram till en fast anställning som journalist för att bara några månader senare säga upp mig och våga starta eget. Jag delar ärligt med mig av det som varit riktiga glädjepiller och det som fått mig ligga vaken av oro. Det handlar mycket om att våga misslyckas, att skapa strategier för att hantera sjukt höga prestationskrav och att bygga en stark självkänsla. 

NYHET hösten 2020: Ta hand om dig

En föreläsning om att ta hand om sig. Det finns inget universalrecept som passar alla och det finns heller inga quickfixes. Men hur ska man göra för att må så bra som möjligt i en påfrestande vardag? Jag delar med mig av mina erfarenheter från träningsbranschen och vill framförallt inspirera dig till att bli mer kompis med kroppen. Göra slut med dieter och träningsprogram som varken ger energi eller livslust, som bara skapa destruktiva hjärnspöken och beteenden där du måste förtjäna det du äter. Du ÄR inte en kropp, du HAR en kropp. Som behöver rörelse, näringsrik mat, kärlek och omtanke för att må så bra som möjligt. 

Går också att kombinera med valfri träning och/eller yoga. 

Entreprenörskap, kreativitet & att våga misslyckas

En föreläsning där jag berättar mer ingående om mina erfarenheter, lärdomar och misstag som egenföretagare. Det som jag hade önskat att någon sa till mig innan jag startade! Jag delar även med mig av mina bästa råd för att du ska våga ta steget och satsa på dina idéer. Är även en kreativitetsboost för dig som är anställd eller redan driver företag. Spoiler alert! Det handlar om att våga misslyckas, för vad är egentligen det värsta som kan hända? 

Bygg en story!

Alla älskar en bra historia och alla har en historia värd att berätta. Men vart börjar man och varför kan det öka dina intäkter i företaget? En föreläsning om storytelling och konsten att skapa innehåll som sticker ut och berör. Du lär dig om dramaturgi, språk och ton samt får ta del av inspirerande exempel. Anpassas efter vilket behov kunden har (fokus på text, webb, sociala medier, video, bild etc). 

Don't skip your savasana! 

I coronans fotspår föddes det här konceptet där jag kombinerar en kortare föreläsning med ett yogapass. Jag pratar om inre motivation och delar med mig av några konkreta verktyg som hjälpt mig att må bättre under denna otroligt utmanade period. Eftersom att många sitter långa dagar framför sina skärmar och rörelse gör att vi mår bättre, så gör vi också ett yogapass tillsammans. Savasana är en totalt avslappnande position i yogan som kan bidra till att sänka stressen och öka välmåendet, något som jag tror vi kommer ha ett stort behov av både under och efter covid-19. Don't skip your savasana! PS: All yoga anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet. Alla kan yoga! 

Live eller online!

Till följd av covid-19 så har den digitala utvecklingen fått rejält med raketbränsle. Självklart kan du boka mina föreläsningar live eller online! 

Längden kan variera från 20 minuter upp till 60 minuter. Optimal längd upplever jag själv är kring 40 minuter, med utrymme för frågor och sammanfattning på slutet. Onlineföreläsningar gör sig bäst i ett kortare format för att behålla fokus. 

Jag anpassar och skräddarsyr alla mina föreläsningar efter era önskemål!

  • Instagram

Jenny Nilsson

Personalchef Luleå Kommun

”Vi anlitade Malin Winberg som moderator för Luleå kommunkoncerns ledardag 2020. Genom att vara engagerad, inspirerande och professionell både motsvarade och överträffade hon våra förväntningar. Malins närvaro och lyhördhet bidrog till ett väldigt lyckat event. Jag kan varmt rekommendera henne till liknande uppdrag!”

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Luleå, Sweden