top of page

Föreläsningar & workshops

Jag vill ge vidare och med mina ord stärka andra. Bidra till eftertanke och reflektion, inspirera, utbilda och väcka drömmar till liv. 

Alla föreläsningar anpassas efter era önskemål och behov. Går att köra digitalt eller IRL, på svenska eller engelska. 

Aktuella föreläsningar 2023

Allt behöver inte vara så perfekt jämt.

Om balans i vardagen, att sänka stressen och må bättre.

 

En inspirationsföreläsning om att hantera onödigt höga krav och sänka stressen i vardagen. För visst känns det som att samhället bara går snabbare och snabbare utan tid för eftertanke eller återhämtning.

 

Avslappnat och utan pekpinnar delar jag med mig av stressiga snedsteg, viktiga lärdomar och vardagliga tankevurpor. Framförallt vill jag med den här föreläsningen inspirera fler till att vara mer snäll med både sig själv och andra. Föreläsningen innehåller även en lagom dos forskning + omvärldsbevakning. Tonen är lättsam och inkluderande med syftet att bidra till egen eftertanke.

Längd: 30 - 60 minuter. Går även att köra i ett längre block på 90 minuter inklusive övningar med gruppen. 

Vad är det BÄSTA som kan hända?

Inspiration, mod och misstag. Om min resa som företagare.

Under den här föreläsningen delar jag med mig av min resa som företagare. Från den ena dagen till den andra bestämde jag mig för att säga upp mig och testa vingarna. Göra det jag brinner för och som jag tycker är riktigt roligt. Nu har jag drivit företag i snart 5 år och det har visat sig att jag tog helt rätt beslut. Med den här föreläsningen vill jag inspirera fler till att våga lite mer i livet. Vad är det BÄSTA som kan hända?

Den här föreläsningen har olika inriktningar och anpassas efter era önskemål.

1) Att våga satsa på det man drömmer om. Se möjligheter istället för orosmoln. 

2) Företagande, entreprenörskap, lärdomar, misstag, lära sig ta betalt och jobba hållbart.

Längd: 30 - 60 minuter. 

Presentera bättre! 

Bli tryggare och bättre på att prata inför folk. 

Oj oj oj… så var det dags att prata inför folk igen. Något som kan få vissa att längta till tusen och andra att svettas av nervositet. I över 10 år har jag försörjt mig på att prata inför folk, först som radiopratare och sedan som egenföretagare, så jag har varit med om båda scenariorna och förmodligen allt där emellan.

 

Under alla dessa år har jag lärt mig en hel del om hur man gör riktigt bra presentationer, och det här är kunskap och erfarenheter som jag gärna delar med mig av. Tonen är lättsam, underhållande och inkluderande. Mitt mål är att deltagarna ska få med sig så mycket som möjligt och kunna anpassa det till sina egna kommande presentationer, föreläsningar och/eller utbildningar. 

Längd: 45 - 90 minuter. Går även att kombinera med workshop och mer utbildning. Går även att anlita mig för individuell coachning/stöd. 

Intervjuteknik och konsten att lyssna

Lär dig intervjuteknikens magiska ingredienser och utvecklas som samtalsledare.

Jag älskar att intervjua. Att sitta mitt emot en annan människa och få ställa en massa frågor som man är nyfiken på, det är verkligen bland det bästa jag vet - men det är inte alltid helt lätt. Vad gör du om gästen drar iväg och pratar om helt fel saker? Eller om du själv glömmer bort nästa fråga? Eller om energin inte alls finns där? Eller om samtalet är så förtrollande bra att ni båda glömmer tid och rum!

Under den här föreläsningen pratar jag om den magiska konsten att intervjua och vilka grundstenar som det goda samtalet bygger på. Jag lyfter inspirerande exempel och lovar att även bjuda på någon blooper... 

Längd: 30 - 90 minuter. Går även att kombinera med workshop och mer utbildning. 

Det går också att kombinera en föreläsning och workshop med yoga och/eller träning. Bara ett tips för att få in mer rörelse och ny energi på ditt event eller möte med kollegorna.

Live eller online!

Till följd av covid-19 så har den digitala utvecklingen fått rejält med raketbränsle. Självklart kan du boka mina föreläsningar och workshops live eller online! 

MalinW-symbol_darkblue.png
bottom of page