top of page
En digital plattform för yoga online. Med klasser och innehåll för återhämtning, utmaning, svett, vila, kraft och balans. Det finns inga rätt eller fel, du gör det du kan och vill. Och så är det bra så. 
 

No Perfect Yoga är min alldeles egna hemsida med yoga online. Här hittar du förinspelade klasser och direktsända live-klasser. Som får dig att må bra, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren yogi. 

No Perfect Yoga handlar om att inspirera dig att upptäcka & göra yoga på ditt eget sätt. Sänka ribban för vad yoga är och kan vara. Det finns inget perfekt sätt att utöva yoga och det behöver inte handla om krångliga positioner upp och ner - även om det också kan ha sin charm när man får feeling. Lyssna på din kropp, andas och gör din grej! 10 eller 110 minuter, i ett flow, långsamt, snabbt, svettigt eller helt stilla.

 

Yoga kan vara så mycket olika och jag vill dela med mig av klasser och inspiration för att få fler att röra sig på sitt eget sätt. Må bättre, sänka stressnivåer och bli bättre kompis med kroppen, helt enkelt. 

_MG_0291.jpg
No Perfect yoga vit.png

Boka No Perfect Yoga

Företagshälsa, konferens, yoga med kollegorna, event och mer.

Du kan boka mig och No Perfect Yoga till olika slags event, online eller på plats. En välgörande paus mitt i något som ger ny energi och inspiration - å så en kopp kaffe på det. Skräddarsys efter era önskemål och tankar. Hör av dig för att bolla idéer och diskutera prisförslag. 

Exempel på tidigare uppdrag med No Perfect Yoga är digital lunchyoga för nybörjare, digital yoga för att boosta energin och nybörjaryoga med kollegor på företag i hela Sverige. 

_MG_0444.jpg
_MG_0480.jpg
bottom of page