top of page

Hej och välkommen!

Jag heter Malin Winberg och är en passionsdriven entreprenör med hjärta för Norrbotten. 

 

I grunden är jag utbildad journalist och jobbar mycket med uppdrag som moderator och programledare. Med en mångårig erfarenhet av direktsänd underhållning, radiodokumentärer, nyheter och reportage så lovar jag en professionell leverans från början till slut. 

Jag är även skribent, producerar podcasts om regional utveckling samt utbildar och föreläser om ämnen som rör entreprenörskap, intervjuteknik, att leda professionella event/möten och att våga göra det man brinner för och drömmer om.

 

Modererar ofta event som berör samhällsutveckling, unga, ledarskap, jämställdhet, företagande, framtid och näringsliv.

Jag är även engagerad i Passionista, en organisation vars mål är att få fler unga att förverkliga dina drömmar. 

Ett stort intresse är träning och hälsa. Våren 2021 lanserade jag min egna hemsida med yoga online, No Perfect Yoga, där kunder från hela Sverige rullar ut mattan och yogar med mig. Fler och fler företag börjar också höra av sig för att boka (digitala) yogapass för sina medarbetare. Heja heja! 

Jag arrangerar även egna event som Boostcamp och instruerar gruppträning varje vecka på Inpuls i Luleå. 

Mina värderingar är mod, engagemang, nytänkande och allas lika värde. 

Modet att våga göra nya saker, tro på mig själv och att driva ett företag där viljan att utvecklas och göra skillnad ständigt tar mig vidare. 

Engagemanget visar sig genom att jag verkligen bryr mig om mina uppdrag, är noggrann och delar med mig av kunskap, erfarenhet och idéer.  

Nytänkandet inspirerar och ger både dig och mig energi, glöd, kreativitet och riktigt bra slutresultat. 

 

Allas lika värde! För mig handlar det lika mycket om jämlikhet som om jämställdhet. Att alla människor är lika värda, oavsett bakgrund, religion, etnicitet, sexualitet, förmågor och kompetens. 

Det här är mina värderingar som leder mig framåt och skapar mening i de uppdrag jag jobbar med. De finns där oavsett om det handlar om en peppig prisutdelning, ett spännande panelsamtal, en utbildande workshop eller content på sociala medier. 

Ta gärna en titt på min sida och tveka inte på att höra av dig om du funderar på något! Ett nytt samarbete eller kreativ produktion kan bara behöva en kopp kaffe för att sedan bli verklighet. 

Bästa hälsningar från Luleå,

Malin 

malinwinberg-1242mindre.jpg
bottom of page