top of page

Programledare UF Pepp 2020

1,5 timme direktsänd tv med så mycket grymma människor! ❤


Torsdagen den 22:a oktober var det dags för årets upplaga av UF Pepp 2020, ett event som arrangeras varje år för att inspirera och peppa nya UF-elever i hela Norrbotten. I år var eventet digitalt och jag är så otroligt stolt över produktionen!

Personligen så var detta nog topp tre bästa leveransen jag någonsin gjort på en scen!


Nej, det blev inte helt perfekt, vi drog över tiden lite grand och jag missade garanterat några bra frågor. Men allt var bara on point. Jag kände mig så skarp och 110 % närvarande, och det är ju då det blir som bäst, som mest äkta och genuint.


Förberedelser in i minsta detalj är det som detalj är det som ger mig utrymme för spontanitet och feeling. Och som jag njöt, ja jag hade verkligen så kul under sändningen!


Utan ett riktigt bra team så hade såklart jag aldrig kunnat leverera såhär bra. Stort tack till Anton Lundberg på Ung Företagsamhet för grymt producerat, det var han som ordnade med bokning av gäster, körschema, lokal och styrde upp allt på plats. Det var också otroligt proffsigt arrangerat av Kulturcentrum Ebenser med Fredrika Johansson och hennes personal. Jag älskar verkligen att jobba med andra proffs, där man blint kan lita på att alla har koll på sitt och gör sitt bästa.Stort tack Ung Företagsamhet Norr, det är alltid lika roligt att jobba med er!


Nu längtar jag redan till nästa programledare-gig. ❤


/Malin

Comments


bottom of page