top of page

Workshops

Att jobba tillsammans i en workshop är bland det bästa jag vet! Att se andra växa, diskutera, lyfta varandra och ge kunskap vidare. Så häftigt!

 

Min metod vid workshops handlar om att deltagarna ska vara så aktiva och inkluderade som möjligt. Kortare teoriblock som ger verktyg och insikt varvat med kreativa övningar både individuellt och i grupp. Eftersom att alla lär sig olika så strävar jag alltid efter att tillmötesgå så många som möjligt i gruppen. Med stor flexibilitet och en öppen, avslappnad inställning! 

Teambuilding! 

Vi har alla behovet av att stärka våra team med jämna mellanrum. Har ni en specifik fråga som ni vill diskutera och jobba med i ett kreativare workshopformat? Må bättre tillsammans? Eller vill ni bara boka in en riktigt härlig prestationsfri hel/halvdag? 

I och med att jag har en bakgrund som tränare (PT, funktionell träning, yoga, dans, löpning etc) så går det att skapa ett upplägg som också inkluderar någon form av träning. 

Går också att kombinera med boende och helhetsupplevelse med min samarbetspartner Arthotel Tornedalen. 

Hör av dig med dina tankar så kan vi skapa ett upplägg som passar utifrån era behov.

Företagsutveckling & boost

Passar mindre företag som vill utveckla sitt företag och få inspiration för framtiden. Det kan handla om frågor som roller, vad gör vi idag, vad ser ni för möjligheter för framtiden och vad behöver ni då göra för att nå dit. En kreativ boost baserat på det behov ni har i företaget.

 

Upplägget och innehållet bygger på de utmaningar ni står inför och vilka önskemål ni har.

 

Går även att kombinera med träning och helhetsupplevelse hos min samarbetspartner Arthotel Tornedalen.

Tid: 8-16 timmar 

Drömverkstad

Drömverkstaden föddes i samband med mitt första Boostcamp-event. Vad får dig att må bra? Vad drömmer du om? Vad kan du göra för att komma ett steg närmare dina drömmar? Dessa frågor jobbar vi med i Drömverkstaden. 

Under Boostcamp Retreat jobbar vi med olika reflektionsövningar och metoder för att stärka självkänslan, må bättre, väcka liv i drömmar och våga mer. Där jobbar vi under en hel helg, det här är en mer komprimerad version som passar bra i mindre grupper som vill och längtar efter något annorlunda och unikt. 

Tid: 8-16 timmar (beroende på hur mycket tid ni önskar, det går också att arrangera ett eget exklusivt event som sträcker sig över två dagar)

Storytelling

Alla älskar en bra historia och alla har en historia värd att berätta. Men vart börjar man och varför kan det öka dina intäkter i företaget? Under den här workshopen lär du dig mer om dramaturgi, språk och ton och få ta del av flertalet exempel som inspirerar. Vi jobbar med konsten att skapa innehåll som sticker ut och berör. Anpassas efter vilket behov kunden har (fokus på text, webb, sociala medier, video, bild etc). 

Tid: 4-8 timmar (beroende på hur mycket tid och coachning deltagarna vill ha för att jobba med sina egna case) 

Vad är egentligen en bra idé? 

Är det ens någon idé? Ibland kan kreativiteten verkligen vara i botten. Det här är en workshop som boostar kreativiteten och kickar igång flödet av nya lösningar, produkter, tjänster, blomrabatter - vad vet jag! Min målsättning är att deltagarna går hem inspirerade, upplyfta och motiverade att gå från sak till handling. Redo att genomföra några bra idéer helt enkelt! 

Tid: 4 timmar 

bottom of page