top of page

Back in business!

Full med motivation och energi efter fyra veckors semester.


Jag har den stora förmånen att verkligen älska det jag gör. Efter fyra veckors ledighet då jag verkligen utmanat mig själv att släppa taget om jobbet så har det blivit tydligt för mig hur mycket jag älskar att skapa. Jobba, göra, tänka kreativt och att sjösätta nya idéer får mig att må så bra. Är däremot glad för att ledigheten har gett mig massor med ny motivation inför en ännu relativt osäker höst.


Nu har jag jobbat min första vecka och det har varit så kul att vara back in business! Det har varit lite långsammare dagar med fokus på att bara komma igång samt uppstart av tre nya spännande projekt! Som jag har saknat att ha möten, träffa folk och, tro det eller ej, att skicka mejl! Ha! Att det kan vara så kul att skicka mejl. :)


Uppstart av tre nya uppdrag

Jag kan inte berätta riktigt än om två av dessa projekt, men det tredje kan jag skvallra lite om. ;) Under våren så har jag tillsammans med Hanna Weinmar och Malin Enqvist Larsson jobbat för att kunna förverkliga nästa steg i Passionista, ett initiativ för att lyfta unga människors drivkrafter och passioner för att skapa nya innovationer och jobb.


Vi skickade in alla papper och registrerade en ideell förening samt skapade en styrelse. Hanna och Malin är med i styrelsen där jag blev ordförande! I veckan hade vi ett uppstartsmöte inför hösten där vi diskuterade våra mål, roller och arbete som väntar den närmaste tiden. Då bestämde vi att jag också ska vara ansvarig för all kommunikation och press, med andra ord så är jag numera kommunikationsansvarig och presschef för Passionista Sverige. Hur ballt som helst! Nu händer det massor med spännande grejjer och Passionista tar nästa steg för att få fler att skapa sina drömjobb & jobba med sina passioner. Vi vill utmana dagens arbetsmarknad och normer samt bidra till att skapa nya jobb/tjänster/innovationer samt boosta fler att tro på sig själva och våga gå sin egen väg. Det här kommer att göra verklig skillnad!Följ gärna @passionista_sverige på instagram för att få senaste nytt direkt. Stay tuned!

Kram,

Malin

コメント


bottom of page