top of page

Podcastuppdrag

Fortsatt förtroende för båda uppdragen


Under 2020 har jag jobbat med två podcast-uppdrag med fokus på regional utveckling. I den ena produktionen är jag producent och tekniker, och i den andra är jag reporter, producent och tekniker.


Det första uppdraget handlar om Nära Mat podden där syftet är att inspirera fler att engagera sig i livsmedelsbranschen i norr. Med stark live-närvaro och djupgående samtal som leds av programledaren Hulda Wirsén, så hoppas vi att programmen kan skapa positiva ringar på vattnet. Stärka varumärket och arbetet med Nära Mat, Norrbottens livsmedelsstrategi.


Programledaren Hulda Wirsén intervjuar Emma Isaksson, grönsaksodlare i Piteå, i det första avsnittet av Nära Mat Podden.


Den andra produktion är på uppdrag av Region Norrbotten. Podden heter Let's Talk Norrbotten och är levande radioreportage där lyssnaren får möta personer med unik inblick i olika intressanta och aktuella ämnen. Podden bjuder på kunskap och nya tankar och utmanar förutfattade meningar. Under hösten har vi gjort 6 stycken program där format, tempo och ton utvecklats under resans gång.Det känns väldigt roligt att båda dessa uppdrag fortsätter under år 2021!

I takt med att lyssnandet på poddar ökar, så ökar också konkurrensen. Det finns ett stort utbud av allt från prat-poddar till dokumentärer och en sak som är viktig för att öka andelen lyssnare är kontinuitet. Att man har tålamod och fortsätter göra bra program för en specifik målgrupp.


Har du frågor om podcast eller annan typ av radioproduktion, inläsning, berättande via ljud etc så hör gärna av dig så kan vi prata mer!


Min mail är malin@malinwinberg.se


Vänligen,

Malin


Comments


bottom of page