top of page

Boostcamp 2019

Välkommen till det första Boostcamp någonsin!

Boostcamp är precis som det låter. En hel helg bara för tjejer med fokus på att boosta hjärtat, hjärnan och kroppen. Det handlar om inspirerande workshops, träning och umgänge med riktig guldkant.


Vi behöver bli fler kvinnor som stöttar, peppar & tror på varandra! Att mötas på platser & event som Boostcamp ger oss möjligheten att dela erfarenheter, diskutera, skratta och lyfta varandra på alla möjliga olika sätt. ♥ Hoppas du vill följa med!


Datum: lördag 24e augusti kl 11.30 - söndag 25e augusti kl 14.00.

Vi börjar och slutar med lunch.

Innehållet för Boostcamp 2019 ser ut såhär:

Inspirationsföreläsning: våga följa dina drömmar och skapa dina egna möjligheter!

Workshop i tre delar med fokus på att boosta din självkänsla, få dig att våga följa dina drömmar (stora som små), våga misslyckas och skapa dina egna möjligheter för framtiden.

Två svettiga och grymma Boostcamp Training pass! Utomhusträning när den är som bäst med älven som panoramabakgrund. Jag säger bara: GAME ON! All träning anpassas så att alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet av träning.

Två magiska yogaklasser ♥ En kvällsyoga rundar av första dagen och en morgonyoga väcker kroppen till liv på söndagmorgon. Yogan är på en nivå så att alla kan vara med, nybörjare som van yogis.

Bastubad precis vid älven blir finalen på lördagskvällen.

Allt arrangeras hos Gunhild Stensmyr på Arthotel Tornedalen med kvalitet och service på toppnivå! Vi har hela anläggningen för oss själva och vår egen kock lagar alla måltider på plats. 110 % njutning i varenda tugga, mmmm så gott!

I upplevelsen ingår alltså:

Boende (del i dubbelrum) på fantastiskt fina Arthotel Tornedalen Två luncher Fika Fördrink och tilltugg innan middag Trerättersmiddag Frukost

Inspirationsföreläsning

Workshop i tre delar

Två Boostcamp Training pass

Två yogaklasser

Pris: 4655 kr per person (ink. moms).

Antal deltagare: 8-10 personer.

På köpet får du också massor av nya, likasinnade vänner som är med och startar upp ett nytt nätverk där vi kan fortsätta att boosta varandra även efter campet. ♥

Först till kvarn!

Du anmäler dig genom att maila malin@malinwinberg.se och sedan bekräftar du din plats genom att betala avgiften. Märk mailet med Boostcamp 2019.

Frågor? Bara att maila!


Du kan också läsa mer i Facebook-eventet.


Anmälan är bindande och återbetalning sker endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid avbokning efter 2019-08-07 sker ingen återbetalning alls. Vid färre deltagare än 8 personer ställs eventet in och alla som betalat får sina pengar tillbaka.

Varmt välkommen till Boostcamp 2019: en upplevelse för dig utöver det vanliga ♥


Ser framemot att träffa er i augusti!留言


bottom of page