top of page

Boostcamp 2019 <3

En helg fylld av pepp och inspiration!


Nu har det gått exakt en vecka sedan Boostcamp 2019. Mina känslor var överallt och ingenstans förra söndagen när vi checkade ut från Arthotel Tornedalen och var på väg hem igen. Jag kände så mycket men fick inte riktigt utlopp för alla tankar och känslor.


Nu har det som sagt gått en vecka, en intensiv vecka för min del då jag gick från magin på Boostcamp rakt in två stora och krävande uppdrag som moderator. Det är först nu jag har tid och utrymme att landa i allt.


Boostcamp 2019 blev allt jag någonsin kunde drömma om och lite till.

När vår "husmor" Simmi presenterade maten och berättade att siken är fångad i älven och att hon själv rökte den på morgonen och att hennes man fångat laxen i älven utanför ville jag bara gråta av lycka. Till och med potatisen var lokalt odlad! Det här är sådant som jag inte kan ha så stor kontroll över innan, utan det enda jag kan göra är att lita på att min samarbetspartner Gunhild & hennes crew har stenkoll. Och vilket värdskap dom bjöd på!

Få saker är så fantastiska som när man hittar rätt personer att göra den här typen av unika och exklusiva event med. Jag är så tacksam.


Såhär skrev jag till mig själv på natten efter att vi sagt godnatt den första dagen:


"Klockan är snart halv tolv och dag 1 på den första Boostcamp någonsin är förbi. Sitter utanför bastun och känner mig helt... tom? Så mycket känslor att jag inte vet vart de ska ta vägen. Det har varit en SÅ fin dag med starka och fina samtal. Ärliga möten. Peppande träning. Magisk yoga i mörkret med marschaller och ljusstakar. Blev rörd flera gånger. Tänkte att jag ändå någonstans lyckats skapa en mötesplats, ett rum som är tryggt och utan värderingar. En miljö där alla bara får vara den dom är. Det känns helt... otroligt. Hur det växte fram drömmar, stora som små, hos alla. Allt från att bygga ett växthus till att driva ett Bed & Breakfast till att bilda familj. Kan inte riktigt ta in allt idag. Jag blir SÅ inspirerad av alla modiga kvinnor och det känns som att det här bara är början. Vi har också skrattat SÅ mycket. Väldigt fin grupp, 6 olika kvinnor och individer. Magi. Imorgon blir en bra dag."


Tänk att jag fick vara med dessa fantastiska kvinnor och se gnistan tändas på olika sätt.

Inspirera till att väcka drömmar till liv och att motivera till träningsglädje. Det har varit en fantastisk mix av umgänge, utrymme för reflektion, god mat, guldkantat värdskap, svett-fester som genererat rejält med träningsvärk, underbar yoga och ljuvlig mat.


Boostcamp är verkligen ett event för kvinnor som vill unna sig det där stora extra. Ett exklusivt och unikt event där du får utrymme att bara vara. Drömma, känna, svettas, njuta. Lära känna nya vänner och inspireras av andra. En trygg plats där samtal om hälsa, mening, glädje och utmaningar kommer helt naturligt. Det enda som krävs av dig som vill följa med är en gnutta mod att våga boka en plats, resten sköter jag.

Tillsammans skapar vi sedan magin.

Till er som tog chansen och vågade följa med på det allra första Boostcamp: från botten av mitt hjärta: tusen tack.

Att arrangera det här började som en dröm, en dröm som nu blivit verklighet tack vare er. <3 Tack! <3


Här kommer massor med fina bilder från årets Boostcamp!

Håll utkik, det här kommer att bli av snart igen.


Hela gänget från Boostcamp 2019 <3


Go-fika utomhus. :)


Drömverkstad i full gång <3

Under drömverkstaden fick de jobba med olika frågeställningar och kreativt skapande.


Tid för egna reflektioner och tankar, bland annat om vad som får mig att må bra.


Boostcamp training pass 1!

Riktigt svettig och härlig eftermiddagsträning i solen!Hela gänget i väntan på middag.

Först blev det bubbel och hemgjorda tilltugg, en krispig godbit med hemgjord bönröra, rosmarin och ätbar blomma. Till förrätt åt vi sedan en fräsch sallad som följdes av ångkokt torskrygg, skirat smör, vitlöksmajonnäs och svart råris. Till dessert en helt underbar (vegansk) chokladmousse med apelsin och ett smarrigt fras. Mums!


En av mina höjdpunkter var den här yoga-klassen. <3

Efter middagen var klockan redan ganska mycket men vi bestämde oss ändå för att köra en yoga utomhus. Vi tog på oss varma kläder, tände marschaller och massor av ljusstakar och yogade i nästan en timme. Innan vi började sa jag att "vi kör bara en liten stund, kanske 30 minuter" men det var en så otroligt fin stund så tiden bara försvann. Underbart minne!


Vi började morgonen på söndagen med yoga.

Det var inte lika fint väder på söndagen men det gjorde absolut ingenting. Mot slutet av den här morgonyoga klassen började det till och med regna lite grand. En härlig upplevelse att ligga still där på sin matta, vakna till liv och känna några små regn droppar i ansiktet.Boostcamp training pass 2

Det sista vi gjorde innan vår avslutade lunch på söndagen var ett riktigt svettigt och härligt träningspass med fokus på att ha kul och peppa varandra! Vi trotsade regnet och gav järnet. Så härligt och vilken feeling! En höjdpunkt på Boostcamp 2019 för flera av deltagarna! :) <3

Bara några situps till! ;) :)

Här är hela gänget <3

Tusen tusen tack för en helt underbar helg!


Vill också rikta ett stort tack till By Deco i Luleå som bjöd alla deltagare på varsin goodiebag med lite extra lyx. <3 Det är sådana här detaljer som gör det där "lilla extra". Tack! <3


Här kommer också en massa bilder på hur Arthotel Tornedalen ser ut, både utomhus och inomhus. Jag säger det igen: en helt magiskt plats. Längtar redan tillbaka! <3


Inomhus i ett av husen (det stora vita).


Biblioteket i "stora huset".


"Lounge" i hallen och matsalen.


Rummen i det stora huset.


En burk full med feel good <3

Alla fick också med sig en egen burk full med feel good att ta med sig hem och plocka fram när man behöver boosta sig själv lite extra.


Boostcamp 2019 blev något alldeles extra, unikt och långt förbi vad jag någonsin hade kunnat drömma om! <3


Vi ses snart igen!


Stora kramar

Malin

Comments


bottom of page