top of page

Boostcamp Retreat juni 2020

Meningsfulla samtal, yoga, träning, skratt och mat baserad på lokala råvaror lagad med kärlek. Plus lite italiensk delikatesspotatis. ;)Boostcamp Retreat juni 2020 blev mer än jag någonsin kunnat önska. Åtta fantastiska kvinnor checkade in på Arthotel Tornedalen fredagen den 5:e juni och vilken helg det blev! Är så glad att jag vågade satsa på den här idén när den kom till mig för snart 1,5 år sedan, och att samarbetet med Gunhild och Arthotel Tornedalen innebär värdskap i världsklass.


"Missta det inte för en träningsresa utan det handlar om att boosta kroppen med rörelse, god mat och umgänge." - deltagare på Boostcamp Retreat


Vi har börjat dagarna med yoga, umgåtts, haft tid att bara vara, jobbat med individuella reflektionsövningar, ätit närproducerad och närodlad mat lagad med kärlek, bastat, tränat, promenerad i skogen och längs med älven, skrattat högt, tagit power naps, svettats och tränat ihop. Fått inspiration och tid till reflektion för framtiden. Deltagarna har fått tid att unna sig själv något helt unikt, en lyxig boostade helg i en totalt avslappnande och tillåtande miljö. Mjukisbyxor och sminkfritt blev snabbt standard. ;)


Det har varit helt fritt att vara med på den träning, yoga och övningar som man kände för. Det enda man kunde önska var fler timmar på dygnet. ;)


Här kommer massor av bilder från helgen!Det händer något när en mindre grupp kvinnor i olika åldrar, med olika bakgrund och erfarenheter får möjlighet att umgås, prata och lära känna varandra. Man inspireras av varandra och det känns på riktigt. Vi pratade om saker som inte bara var saker, yta, vardag eller jobb. Även om dom samtalsämnena också var med i ekvationen så hinner man komma lite djupare och också få egen tid att reflektera.


Vad ger mig energi? Vad stressar mig i vardagen? Vad kan jag göra för att få mer tid till det som gör att jag mår bra? Detta var några av frågorna som gruppen fick reflektera kring.

Vi har också pratat en hel del om att vara snäll mot sig själv, både mot kroppen och i knoppen. Det man tycker om mår man också bra av, sa en av deltagarna när vi diskuterade skeva kroppsideal och knäppa dieter. Visst är det så, det du tycker om mår du också bra av! Gäller all typ av rörelse, mat, aktiviteter och så vidare. <3


"Underbar helg med mycket skratt!" - deltagare Boostcamp Retreat

Stort tack för att ni ville vara med på Boostcamp Retreat! <3


Och tack till Gunhild, grundare och ägare av Arthotel Tornedalen, och vår fantastiska kock Simmi. Att jobba med er är ett rent nöje!


Psst! Vi håller redan på att planera för nästs vända Boostcamp Retreat. Missa inte chansen att följa med. Kommer fortsättningsvis att också bara vara 8 exklusiva platser. <3


Stora kramar

/Malin

Comentários


bottom of page