Drivkraftspodden avsnitt 01

Nu är det första avsnittet av Drivkraftspodden ute!


Det första avsnittet av Drivkraftspodden med Malin Winberg finns nu ute för dig att lyssna på. Det kändes faktiskt helt otroligt, att se sin egen produktion ute för lyssning på plattformar som Spotify och iTunes. Wow, eller hur! :)


I det första avsnittet träffar jag Anna och Stefan Karlsson som för drygt fyra år sedan grundade den ideella organisationen Vilda Kidz. Det blev ett fint, ärligt och starkt samtal med såväl glädje som gråt.


Du kan lyssna på avsnittet via Spotify eller via iTunes. Jag jobbar också på att det ska finnas på Acast inom kort, återkommer om det.


Jag kommer att lägga upp alla avsnitt här på bloggen också, under kategorin "Drivkraftspodden", så att du lätt kan hitta igen dem. Allra enklast kommer det nog ändå vara att följa & prenumerera på podden där den sedan distribueras.


Hoppas verkligen du gillar programmet, hör gärna av dig med tankar, funderingar och förslag på gäster.


Kram

Malin

Jenny Nilsson

Personalchef Luleå Kommun

”Vi anlitade Malin Winberg som moderator för Luleå kommunkoncerns ledardag 2020. Genom att vara engagerad, inspirerande och professionell både motsvarade och överträffade hon våra förväntningar. Malins närvaro och lyhördhet bidrog till ett väldigt lyckat event. Jag kan varmt rekommendera henne till liknande uppdrag!”

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Luleå, Sweden