top of page

Framröstad till Folkets Företagare 2019

Jag vann priset som Folkets Företagare 2019!!


Just nu sitter jag i köket och försöker samla ihop alla känslor. Det är fortfarande lite svårt att förstå att ni har röstat fram mig till Folkets Företagare på Luleå Business Awards 2019.Reflektion, mer känslor och tankar kring detta kommer längre fram.


Just nu vill jag bara skriva hur otroligt tacksam och stolt jag är.

Det kokar i kroppen av alla känslor, gråten kommer och går i vågor när jag läser alla fina kommentarer och hälsningar kring denna utmärkelse.


Jag har jobbat heltid med mitt företag i lite drygt ett år. Sade upp mig i slutet på februari 2018, jobbade extra på radion och på mitt gym Inpuls samt utbildade mig till PT under våren och sommaren. Startskottet för att driva eget på 100 % gick sedan i september 2018. Och nu, bara lite drygt ett år senare står jag på Den Stora Näringslivsgalan och tar emot det finaste priset. Folkets Företagare.Till alla som har röstat på mig vill jag säga stort tack. Till alla som tror på mig, som vill mig väl, som alltid peppar och hejar. Tack! Tusen tusen tack. Det betyder så obeskrivligt mycket att ha ert stöd.


Till alla som hittills har anlitat mig. Norrbottens Kommuner, Sveriges Lantbruks Universitet, Luleå Näringsliv, Passionista Sverige, Utrikesdepartementet, Energikontor Norr, ABI, Inpuls, Friskvårdskompaniet, Träningsfesten, EnerQi, Norrbottens Media, HSB, Trafikverket, Ung Företagsamhet, Norrbotten Media Week, Korpilombolo GIF, Piteå Simhallar, SISU Idrottsutbildarna, Luleå Kommun med flera. Tack för att ni gett mig förtroendet att jobba med er! För varje uppdrag jag har fått har jag utvecklats, vågat mer och blivit ännu starkare i min självkänsla att jag valt rätt väg. Tack! <3


Som sagt, mer reflektioner och tankar kommer landa som småningom, men jag ville verkligen skriva detta på en gång nu när känslorna och minnena ligger så färskt.


Helt otroligt, ofattbart, fantastiskt, stort och WOW! TACK. Det här är verkligen bara början och jag ser framemot att förvalta denna fina utmärkelse.


Stora kramar

MalinComments


bottom of page