top of page

Inspirationsföreläsning

Ingenting blir som man tänker sig. Framförallt inte när man vågar följa sitt hjärta.


I fredags höll jag en inspirationsföreläsning för Trafikverket i Luleå, i samband med deras årsmöte för fackförbundet ST. Jag berättade mer om min resa och hur jag gick från att vara fast anställd journalist till att säga upp mig för ett nytt jobb i en ny bransch, för att ganska kort därefter säga upp mig igen och våga följa mina drömmar.Jag får alltid ett extra påslag av nerver precis innan det är dags för en föreläsning eller moderatorsjobb och den här gången var inget undantag. Det är en extra anspänning att stå inför folk och prata, men känslan efteråt är alltid densamma. Det betyder så mycket att få möjligheten att träffa olika människor och förhoppningsvis sätta igång en och annan tankeställare. Kan jag, så kan du. Vad behöver DU göra för att komma ett steg närmare det du drömmer om?


Under föreläsningen delade jag med mig en hel del av mina egna reflektioner och erfarenheter, vad som varit förutsättningarna för att jag ska ha gått den väg jag gjort. Vi pratade om mental träning, att se sig själv lyckas, att våga misslyckas och att släppa oron för framtiden.


Det är också på det här temat kring drömmar, stärka självkänslan och att tro mer på sig själv som mitt nya projekt Boostcamp kretsar kring. Mer info kommer snart, men i korta drag handlar Boostcamp om en helg med föreläsningar, workshop, träning, god mat, intressanta diskussioner, bastubad och härliga skratt. En liten grupp (max 10-11 personer) som jobbar tillsammans för att boosta och stärka varandra!


Hur som helst, nedan är beskrivningen för föreläsningen (60 minuter), ifall du blir intresserad och vill boka in något liknande till framtida konferens eller möte. :) Hör av dig så kan vi prata mer.


---


Våga följa dina drömmar och skapa dina egna möjligheter!


Inspirationsföreläsning med Malin Winberg.


I december 2017 sade Malin upp sig från en fast anställning som journalist. I januari 2018 började hon ett nytt jobb och i slutet på februari sade hon upp sig igen. Den egna drivkraften att våga satsa på sina drömmar var för stor och så fort den tanken var tänkt, fanns det ingen återvändo. Idag driver Malin Winberg sitt eget företag där hon jobbar som konferencier och moderator, föreläsare, utbildare samt personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Dessutom har hon precis startat en podcast, Drivkraftspodden, där hon intervjuar spännande människor i norr med driv och mod utöver det vanliga.


Under den här föreläsningen berättar Malin mer om sin resa. Det handlar om mod och drivkraft, men också förmågan att våga vara i nuet och att släppa taget om oron för framtiden. Att hitta balansen när möjligheten finns att jobba dygnet runt och att också ta det lite lugnt. Hur bygger man en stark självkänsla och fortsätter att tro på sig själv i en vardag där det är så lätt att jämföra sig med alla andra? Vad innebär det egentligen att lyckas? Med träningen, livet eller karriären. 


Välkommen till en inspirerande föreläsning med Malin Winberg där hon delar med sig av sina egna erfarenheter och tankar kring att hitta sitt eget driv, träning, hälsa och ledarskap. 


---


Kram,


Malin

Comments


bottom of page