top of page

Moderator och medproducent

Nytt uppdrag som moderator och medproducent för Social Business Day!


Social Business Day är en digital konferens som arrangeras av Coompanion Norrbotten. Temat är samhällsentreprenörskap och samhällsnyttiga idéer för en hållbar framtid i Norrbotten, ett tema som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Vi behöver helt klart fler Social Impact bolag med affärsidéer som bygger på att göra gott för samhället!
Med konferensen vill Coompanion Norrbotten få fler att förstå vad socialt entreprenörskap är och inspirera till att se nya möjligheter med samhällsnyttan i fokus som grund för framtida affärsidéer.

Min roll är både att vara programledare för direktsändningen och att vara medproducent! Detta innebär att jag också tar ett större ansvar inför sändningen. Skapar körschema och programinnehåll med bra dynamik som väcker intresse hos deltagarna och skapar engagemang. Jag bistår även med teknisk kunskap för att göra konferensen så bra som möjligt! Tekniken i övrigt sköts av ett riktigt bra team på Compodium. Dom sköter sändningen, ser till så att allt funkar med föreläsare på länk, bygger studion på plats, riggar med kamera, ljud och ljus samt eventuell grafik med mera.


Generellt sätt så är det svårare att göra bra digitala event och möten. Att boka en erfaren programledare/moderator samt ett duktigt teknik-team så tidigt som möjligt inför ett event kan göra stor skillnad för ett riktigt lyckat event! Jag föredrar alltid att jobba tätt ihop med mina uppdragsgivare för att vässa programinnehållet samt jobba med dynamik och interaktion för att behålla tittarnas intresse etc. Då brukar det bli riktigt bra. :)


I alla fall, eftersom att eventet är digitalt så finns det gott om utrymme - och platser kvar om du är intresserad och vill vara med. Mer information finns här.


Konferensen Social Business Day är en del av projektet Socialt Entreprenörskap Norrbotten, som finansieras av Tillväxtverket och ägs av Region Norrbotten i samverkan med Coompanion Norrbotten.


Nu ska jag fortsätta med manus och research! :)


Allt gott, Malin


Comments


bottom of page