top of page

Ny podcast in the making

Spännande podcast projekt på G


Inte allt för sällan när jag har lite att göra eller låter hjärnan vila kommer det nya idéer till mig. Så var det under jullovet. Kallar det jullov för det var faktiskt så det blev för mig, ett klassiskt jullov hemma hos mamma och pappa med inget annat på schemat än att sova, äta och gå en promenad eller två. Vilade även från sociala medier i nästan en hel vecka, så skönt att koppla bort alla intryck och bilder en stund.


När jag kom hem från julmyset var jag däremot lite mer rastlös än vanligt och bestämde mig snabbt för att starta en egen podcast. Jag saknar radioskapandet och att möta andra människor, ställa nyfikna frågor och koka ihop det till intressanta program som berör.


Eftersom att jag är en rätt så impulsiv person beställde jag direkt hem de grejer jag behöver för att spela in programmen: en riktigt bra mikrofon, en riktigt bra inspelare, några minneskort, puff-skydd till micken och lite sladdar. Jag vill verkligen producera ett podcast-program som håller hög kvalitet, både ljudmässigt och innehållsmässigt. Inga brusande bakgrundsljud, inga fula klipp och inga ojämna nivåer. Så långt det går vill jag att lyssnaren ska få en riktigt bra ljudupplevelse, som jag själv också är stolt över.


Alla program kommer att spelas in på plats, jag tar alltså med mig mitt pick & pack och reser runt i norr och intervjuar spännande personer.

Här är programmets synopsis:


En podcast om och med häftiga människor i norr med passion & drivkraft utöver det vanliga. Följ spännande resor mot stora drömmar, hör om viktiga misstag och medvetna mål. Möt allt från starka idrottsprofiler, kreativa entreprenörer och brinnande eldsjälar till erfarna chefer och coola musiker i samtal på platser runt om i hela Norrbotten. Med omnejd, eller hur!


Den gemensamma nämnaren är drivkraften. Var kommer den ifrån?

Välkommen till en inspirerande podcast med Malin Winberg.


Vad tycks? Jag hoppas att du blir nyfiken och längtar efter det första avsnittet. Jag har redan bokat in den första intervjun och är SÅ laddad. Det enda som återstår är att komma på vad programmet ska heta. Jag har tusen olika förslag och inget känns ännu helt klockrent. Så svårt att hitta ett bra namn... kommer du på något fyndigt, starkt, som sticker ut och samtidigt berättar exakt det podden handlar om: hör GÄRNA av dig så kan min hjärna få vila en liten stund. ;)


Vi hörs snart i podcast format!


Kram Malin

Opmerkingen


bottom of page