top of page

Nytt avsnitt av Drivkraftspodden

Drivkraftspodden firar ett år och februari är i full gång!


Nu kan du lyssna på det första avsnittet av Drivkraftspodden för i år! Du får träffa Pontus Johansson, grundaren av Råneå River. På bara drygt 1,5 år har hans konto växt explosionsartat och med otroligt vackra bilder på Råneå med omnejd vill han förändra den negativa bild av orten som spreds. Men allt är inte alltid lika fint som på bild. Under ytan har Pontus kämpat med psykisk ohälsa och depression ända sedan tonåren. "Som kille har man ju lärt sig att man ska bita ihop" säger Pontus.


Finns där poddar finns!

Klicka här för att komma till programmet i Spotify.Idag, den tredje februari 2020, är det exakt ett år sedan jag släppte det allra första avsnittet av Drivkraftspodden. Jag träffade Anna och Stefan Karlsson, grundarna av VildaKidz. Sedan dess har jag träffat allt från modellen Ida Ovmar och hälsoinspiratören Åre Borgeryd till konstentreprenören Gunhild Stensmyr och fotografen Fredrik Broman.


Det betyder så mycket för mig att göra dom här programmet. Att resa runt i Norrbotten och träffa olika förebilder med mod och driv utöver det vanliga som förhoppningsvis kan inspirera fler att stanna kvar/flytta hit och förverkliga sina drömmar här.


Ett av mina stora mål för 2020 är att jobba ännu mer med podden och i fredags hade jag ett första möte med en potentiell samarbetspartner. Väldigt spännande, så får vi sen se vad det landar i. :)


Utöver detta så blir det fullt upp i februari!


Jag är nästan fullbokad med flera stora uppdrag som moderator, vilka utöver själva "show time" dagen kräver mycket förberedelser för att jag ska känna mig trygg, göra ett riktigt bra jobb och må bra.


Ja, det blir fullt fokus i februari med andra ord! :)

Bästa,

Malin

Comments


bottom of page