top of page

Peak Performance hösten 2018

Spana in några av mina favoriter ur höstens träningskollektion


Sedan våren 2018 samarbetar jag med Peak Performance i Luleå vilket innebär att jag får ta del av massor av fina, praktiska (!) och moderiktiga kläder, inte så tokigt eller hur! :)


Vad innebär det då för DIG? Om du följer mig på bloggen och instagram så kommer det med jämna mellanrum dyka upp tävlingar med fina priser (sist fick en lycklig vinnare ett helt nytt träningsset med både tights & valfri topp), inbjudningar till VIP-event och ett och annat riktigt bra erbjudande. Förhoppningsvis blir du också inspirerad till att uppdatera höstgarderoben eller fynda något nytt till träningspasset.


Här är några av mina favoriter ur höstens kollektion med träningskläder.

Hör gärna av dig om du funderar på något kring plaggen!Tightsen är höga i midjan och den breda linningen slutar precis under naveln på mig vilket jag tycker är väldigt skönt. En annan smart grej är att det finns en mobil-ficka på ena utsidan!


Block löpartights för damer i svart och med rosa/svart mönster.


Måste också dela med mig av min absoluta favorit-jacka just nu. Den är bara så cool!!

Keller ylleskjorta (jacka) för dam.

Keller ylleskjorta (jacka) för dam och Pac damjacka med GoreTex.


Pssst!

Den här snygga brand-röda GoreTex-jackan skyddar mot (oväntat) regn och blåsiga vindar. Jackan är tunn i materialet och jag har valt en storlek större för att få plats med en varm tröja under. Älskar färgen!


Alla kläder hittar du på Peak Performance i Strand Galleria, Luleå. Finns inte din stolek inne?

Var bara lugn - då hjälper dom dig på plats och beställer till butiken, så har du kläderna i din hand inom ett par dagar.


Kram,

Malin

bottom of page