Reportage i Vårt Luleå

Luleå Story ställde ett gäng närgångna frågor till mig!


Vad är det första jag gör när jag vaknar? Vad ville jag bli när jag var barn? Vem beundrar jag och varför? Roliga och kreativa frågor som skrevs ihop på ett fint sätt av Mariana Vnuk på Vinter.


Läs hela artikeln här!


Foto: Petra Älvstrand.

Framröstad till Folkets Företagare i Luleå 2019

"Personen som tilldelas priset Folkets Företagare har genom sitt företagande gjort skillnad för Luleå och dess invånare. Personen har bidragit till att göra kommunen till en bättre och mer attraktiv plats att leva och verka i. Företagaren har genom sin gärning lämnat ett positivt avtryck som är en förebild för andra företagare att ta efter. Det är folket som nominerar och det är folkets röst som avgör vem som vinner."

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Luleå, Sweden