top of page

Senaste nytt

Lansering av massor med nytt, spännande jobb och Drivkraftspodden.


Vilken rivstart det blev på det nya året! Jag har inte hunnit med att uppdatera bloggen på sistone, det har varit många sena nätter för att få ihop allt med min nya grafiska profil, nya logga och nya hemsida. Nu är allting klart och jag är också i full gång med vårens uppdrag!


Jag är så otroligt nöjd och stolt över hur det har blivit! Stort tack till Hanna och Signe på Sigmar Metodbyrå som med hjärta, kreativitet och engagemang tagit fram detta.Min målsättning för den här våren är att rikta mig ännu tydligare mot jobb som handlar om inspiration, föreläsningar och uppdrag som moderator. Träningen kommer alltid finnas där och betyder otroligt mycket för mig men för att det ska bli tydligare vem jag är och vad jag gör, så känns detta som rätt steg att ta just nu .


Förra veckan hade jag också mina första uppdrag "live". Två föreläsningar, en inspirationsboost som gäst hos Rotary i Boden och ett besök i Haparanda. Jag trodde att jag skulle behöva ställa in föreläsningen i Haparanda på grund av ett totalt stopp på motorvägen. Cirka 10 minuter från centrala Luleå tog det helt stopp i trafiken. En lastbil hade fått något haveri och stod mitt i vägen där två filer blir en. Efter 2,5 timme så lossnade det plötsligt! Tackar yogan för min förmåga att behålla lugnet och inte stressa upp mig över detta. :) Tur att jag var ute i väldigt god tid, de roddade om schemat lite grand och så hann jag föreläsa och träffa ett gäng härliga UF-elever i Haparanda. :)


Avslutade veckan med att moderera årets första frukost med nya Luleå Business Region.


Jag var lite extra pirrig, ville verkligen göra ett bra jobb och att alla deltagare skulle känna sig inkluderade och intresserade. Temat var "evenemang som tillväxtmotor" och vi pratade om massor av stora och spännande event som är på gång i Luleå i närtid. Allt från Melodifestivalen och SM-veckan till Norrbotten Media Week och KNP Grand Prix! Fick positiv feedback från uppdragsgivare och besökare direkt efteråt, så himla härligt och kul att träffa alla igen efter jul & nyår. :)

Foto: Luleå Business Region.


Två saker till!

Planering och produktion av Drivkraftspodden 2020 är i full gång.


Är så laddad på att jobba mer med podden, det betyder så mycket för mig och jag älskar att åka runt i Norrbotten, träffa andra drivkrafter, inspireras och lära av deras berättelser.


Och sist men inte minst. I slutet på förra året fick jag ett nytt uppdrag som en av de nya programledarna för youtube-serien XOXO Luleå. Syftet är att inspirera och visa olika bilder av vad det innebär att bo och leva i Luleå. I mitt första avsnitt handlar det om Hemlängtan och vi går igenom de bästa argumenten för varför en flytt till Luleå är en riktigt bra idé. Produceras av Vinter på uppdrag av Luleå Kommun. Så proffsigt team som jobbar med den här produktionen, det gör mig så glad att jobba med andra som är så noggranna, engagerade och som vill göra ett riktigt bra jobb. :)


Kolla gärna här!


Puh! Lång uppdatering, hoppas du hängde med hela vägen till slutet. :) I närtid väntar främst jobb med podden och sedan förberedelser för flera stora moderatorsjobb i februari. Bland annat Stora Styrelsedagen och UF-mässan Entreprenörskap på riktigt.


Nu ska jag iväg och hålla en yoga-klass på Inpuls. <3


Kram,

Malin

Comments


bottom of page