top of page

Stay warm

Några av mina varma peak-favoriter för hösten & vintern


Just nu spenderar jag fjärde dagen på soffan på grund av en förkylning som vägrar släppa taget. Så vad passar då bättre än att dela med mig av några av mina absoluta peak-favoriter just nu? Att hålla värmen är ett av mina bästa tips för att undvika förkylning, även om man (uppenbarligen ;) ) kan trilla dit ändå.


Här är några av säsongens nyheter från Peak Performance


Alum vadderade damshorts är så bra för att hålla värmen till och från jobb, träning etc.

Dra på ovanför jeans, tights eller långkallingarna & stay warm!
Om det är nåt som Peak Performance gör riktigt bra, så är det snygga mjukiskläder. Här har du ett par superfina slimmade sweatpants i svart som jag använder dagligen. Lager på lager, så först byxa/tights/träningskläder, sedan de varma shortsen och sist dessa byxor.


Och ser du plånboken? <3 Vattentät och med gott om utrymme för mobil, kort, lypsyl, nycklar, headset eller vad du nu har i din plånbok. Älskar den! Så snygg, smart & praktiskt.

Sa jag att den var vattentät?!Detta rosa set är alldeles mjukt av fleece på insidan, behöver jag säga något mer? <3Avslutar med min absoluta favorit jacka, alla kategorier. Den här jackan är från förra säsongens urban-kollektion och så fort det började bli liiiiiite svalare ute tog jag fram den direkt. Fluffig, cool, mysig och håller värmen fenomenalt. Kunde inte låta bli att ta med den!


Alla kläder hittar du i Peak Performance butik i Luleå, som jag samarbetar med och är sponsrad av.


Hör av dig om du undrar något över kläderna. Stay warm!!


Kram Malin

Comments


bottom of page