top of page

Tillsammans fixar vi detta!

Jag ser en glöd av något helt nytt som börjat brinna, en solidaritet och sisu utan dess like.


Igår kände jag mig bara så ledsen över hur allt är just nu. Det är så många som påverkas till följd av coronavirusets snabba framfart. Stay positive är min grundmentalitet, att ställa om och se nya möjligheter kom snabbt. Men fan hörni vad det här suger. Jag tror nog att det är en hel del som mår ganska dåligt just nu, av olika orsaker. Jag kan verkligen relatera.


Ur all denna ledsamhet har också en otroligt stark solidaritet växt fram. På det temat skrev jag en krönika som på något sätt sammanfattar det jag ser och känner. Det jag med all säkerhet vet är att vi fixar detta. Det kommer inte bli lätt, men tillsammans fixar vi det.


Läs gärna krönikan här i sin helhet:
Mina tankar går till alla som drabbas på olika sätt. Styrkekram!

/Malin

Comentarios


bottom of page