Tillsammans fixar vi detta!

Jag ser en glöd av något helt nytt som börjat brinna, en solidaritet och sisu utan dess like.


Igår kände jag mig bara så ledsen över hur allt är just nu. Det är så många som påverkas till följd av coronavirusets snabba framfart. Stay positive är min grundmentalitet, att ställa om och se nya möjligheter kom snabbt. Men fan hörni vad det här suger. Jag tror nog att det är en hel del som mår ganska dåligt just nu, av olika orsaker. Jag kan verkligen relatera.


Ur all denna ledsamhet har också en otroligt stark solidaritet växt fram. På det temat skrev jag en krönika som på något sätt sammanfattar det jag ser och känner. Det jag med all säkerhet vet är att vi fixar detta. Det kommer inte bli lätt, men tillsammans fixar vi det.


Läs gärna krönikan här i sin helhet:
https://www.norrbottensaffarer.se/na/kronika-tillsammans-fixar-vi-detta-nm5328570.aspx
Mina tankar går till alla som drabbas på olika sätt. Styrkekram!

/Malin

Framröstad till Folkets Företagare i Luleå 2019

"Personen som tilldelas priset Folkets Företagare har genom sitt företagande gjort skillnad för Luleå och dess invånare. Personen har bidragit till att göra kommunen till en bättre och mer attraktiv plats att leva och verka i. Företagaren har genom sin gärning lämnat ett positivt avtryck som är en förebild för andra företagare att ta efter. Det är folket som nominerar och det är folkets röst som avgör vem som vinner."

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Luleå, Sweden