top of page

Uppdatering pågår

Dags för Malin Winberg 2.0!


Efter lite drygt ett år som egenföretagare är det nu dags att ta nästa steg. Att ständigt våga och vilja mer driver mig framåt, därför känns det helt självklart att utveckla mitt varumärke och mina tjänster.


Det som väntar närmast är att jag går över från enskild firma till aktiebolaget Malin Winberg AB. Jag har också anlitat Sigmar Metodbyrå för att ta fram en professionell varumärkesstrategi och grafisk profil. I och med detta kommer min hemsida också att få ett ansiktslyft. Planen är att lansera detta i början på 2020! Jag har precis sett ett första utkast på den grafiska profilen med logga, typsnitt, färg och form. Det känns så bra och det är väldigt spännande att jobba med andra proffs som ser mitt varumärke, den jag är och vad jag förmedlar från ett nytt perspektiv.


Jag har ju hittills gjort i princip allt själv. Byggt upp mitt personliga varumärke på egen hand. Skrivit alla texter på hemsidan, byggt upp hemsidan själv, jobbat med marknadsföring i sociala kanaler och hittills gått mycket på känsla. Självklart har jag haft många bra människor runt mig, till exempel min mamma som är fotograf och har tagit många fina bilder. Hon har även hjälpt mig att göra png-filer så att jag kan använda en enkel logga på allt från offerter till fakturor och bilder. En detalj som gjort stor skillnad. Jag har haft en mentor som bollplank hela mitt första år, haft andra duktiga kvinnliga entreprenörer och vänner runt mig som stöttat och gett ovärderliga råd.


Nu är det helt klart dags att kliva ett steg vidare.

Vässa mitt erbjudande och koncentrera mina tjänster till uppdrag som moderator och föreläsare. Kombinera fingertoppskänslan med en större skopa strategi. Tror det är nödvändigt för att bygga ett starkt företag med ett starkt varumärke som håller på sikt. Som gör att jag håller på sikt, ja men genom hela livet med allt vad det innebär.


Märker också hur jag själv mer och mer börjar tänka strategiskt och stort för framtiden. Det känns utmanande, bitvis svårt och samtidigt riktigt bra. Ser verkligen framemot 2020!!

Kram Malin

Comentarios


bottom of page