top of page

Vill du bli instruktör?

Välkommen till grundutbildning för instruktörer inom gruppträning!


Jag har länge haft ett mål att ta fram en grundutbildning för dig som vill jobba som instruktör inom gruppträning. Ge dig grunderna, smart förpackat och presenterat på ett inspirerande sätt. Samla ihop all min erfarenhet och kompetens, tillsammans med all den kunskap som finns på Inpuls i Luleå. Ge fler chansen att jobba med träning och hälsa, utan att det ska behöva vara så krångligt eller kosta skjortan. Nu är den drömmen verklighet.


Jag är så otroligt stolt att presentera denna grundutbildning för dig som drömmer om att bli instruktör inom gruppträning.

På två dagar lär du dig grunderna som du behöver för att börja din resa mot att jobba som instruktör för gruppträning.


Utbildningen omfattar ämnen som: 

  • ledarskap

  • kommunikation

  • hur man jobbar rent praktiskt som instruktör för gruppträning 

  • hur coachar man och leder en grupp

  • teknik för de vanligaste basövningarna inom styrka och funktionell träning

  • konditionsträning

  • musikanalys

  • upplägg på olika typer av klasser 

  • grundläggande anatomi och träningslära

  • framtidsspaning - hur ser branschen ut idag


Du kommer få börja leda och instruera andra i princip direkt. Det blir mycket diskussion, och såklart en hel del träning.


Som instruktör i träningsbranschen är du aldrig färdiglärd, det kommer ständigt nya trender och ny forskning. Under den här helgen får du lära dig grunderna inom gruppträning, grunder som alltid består. Oavsett vilket gym du vill jobba på eller om du senare vill utbilda dig till instruktör inom Les Mills eller kanske personlig tränare, så lovar jag dig att du kommer att ha nytta av dessa kunskaper. Mycket av detta önskar jag att jag själv hade lärt mig tidigare, för mig har samlandet av kunskap och erfarenheter varit som att lägga ett stort pussel. Ett väldigt fint pussel som förhoppningsvis aldrig blir färdiglagt, men jag önskar ändå med facit på hand att jag hade haft lite bättre koll inom vissa områden tidigare i min karriär.


Utbildningen är anpassad så att alla blivande instruktörer kan delta, oavsett om man sedan vill instruera funktionell cirkelträning, dans, spinning, yoga eller något annat. Målet är att du ska känna dig trygg med vad det innebär att vara instruktör, att du ska ha koll på musik, takt, tempo, upplägg och ha en baskunskap när det kommer till hur kroppen fungerar (relaterat till träning).


Jag är så otroligt stolt och glad över detta och hoppas att du är en av alla som nu vågar ta chansen att bli instruktör. Det har berikat mitt liv på så otroligt många sätt, jag har fått massor av nya vänner (över hela världen), jag har utvecklats som person och ledare och jag får möjligheten att inspirera andra till att må bättre. Plus att det är så otroligt roligt, ja - faktiskt bland det absolut roligaste jag vet är att leda klasser!


Häng med, begränsat antal platser. Mejla malin@malinwinberg.se och anmäl dig redan idag! Du kan också läsa mer på Inpuls hemsida.


Datum: Lördag 13/10 - söndag 14/10 kl 09-18. (tot. 18 timmar) 

Pris: 2900 kr (inkl. moms) Plats: Inpuls Luleå, Kyrkogatan 15.

Anmälan: Senast 10 oktober. Mejla malin@malinwinberg.se


Stor kram och varmt välkommen!


/Malin


Några minnen från alla år som instruktör. Magi <3

Comments


bottom of page