top of page

Boostcamp Entrepreneur Edition

Med stöd från Längmanska Företagarfonden!


Jisses hörni! Ibland går det snabbt. Jag gör ju sällan så som man "ska göra" eller "borde göra" när det handlar om företagande, har till exempel aldrig gjort en ordentlig affärsplan (säg det inte till någon ;) ). För en vecka sedan, fredagen den 16:e oktober kl 16.30 på eftermiddagen, släppte jag ett fantastiskt pressmeddelande!
Att släppa ett pressmeddelande den tiden en fredag eftermiddag kan vara det minst smarta rent statistiskt sätt, men jag tänkte skicka med en rolig nyhet till helgen.


Och snacka om att det blev en succé!

På bara 1,5 dygn var platserna fullbokade och jag har nu en kölista vid avbokningar och även för kommande event!


Vad är Boostcamp Entrepreneur Edition undrar du säkert? Läs gärna pressmeddelandets fortsättning och läs på min hemsida om du vill veta ännu mer.

Är så otroligt stolt och glad för att jag och Gunhild Stensmyr har fått stöd från Längmanska Företagarfonden för att arrangera detta för andra småföretagare, entreprenörer och egenföretagare i Norrbotten! <3


/Malin

bottom of page